Partner in uiteenlopende financiële functies.

Wil je sparren over jouw loopbaan met een Finance specialist? Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Wij hebben interessante vacatures op mbo, hbo en wo-niveau bij diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. Onze dienstverlening bestaat uit werving & selectie, detachering, uitzenden en interim. Onze ervaren en gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om gezamenlijk te kijken naar een passende opdracht die aansluit bij jouw wensen. Wij maken dagelijks ambities waar.

Transform to succeed. Bezoek onze kennissessies en verdien PE-punten.

Op dinsdag 8 mei (Rotterdam), 15 mei (Rosmalen) en 24 mei (Hoofddorp) organiseert Unique Finance kennissessies. (Hans Mesters ABN AMRO) en Robert Charlier (Partner at PwC I People & Organization) spreken over robotisering, blockchain en cyber security. En er is ruimte om te netwerken!

Er komen in sneltreinvaart veel technologische ontwikkelingen op ons af. Toenemende digitalisering, Robotisering, Blockchain en Cyber Security spelen een steeds grotere rol in ons dagelijks werk. Deze ontwikkelingen moeten ons werk makkelijker maken en onze productiviteit vergroten. Maar hoe gaan we deze innovaties succesvol integreren in onze organisaties? En wat is de impact ervan op onze productiviteit, vorm en inhoud van onze functies en op onze kwaliteit van werken? En vooral, wat is de impact hiervan op de financiële administratie, op onze mensen en welke rol spelen de CFO en zijn medewerkers hierin?

Tijdens dit interactieve Event willen we u,  na de succesvolle sessies ‘Robotisering’ en ‘The Future is Now!’, inzicht geven in hoe u deze technologische ontwikkelingen kunt integreren in uw organisatie. Om daarmee ons drieluik rondom technologie met concrete handvatten af te ronden.

Bent u RA, AA of RC dan verkrijgt u met het volgen van deze kennissessie 3 PE uren conform NBA.

Meld je aan of krijg meer informatie over onze kennissessies

 

 

Unique Finance werft onder andere voor:

Werken via Unique Finance

Gezamenlijk bepalen we je ambitie niveau en de richting van je zoekopdracht om tot een passende functie te komen. Die aansluit bij jouw loopbaan. Wij bieden diverse online trainingen zodat jij je nog beter kunt ontwikkelen tot het gewenste niveau. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het verkrijgen van PE uren door middel van het bijwonen van onze finance events.

  • Doorgroeimogelijkheden van finance medewerker tot controller
  • Loopbaan begeleiding ook met opleidingsmogelijkheden
  • De mogelijkheid om op verschillende opdrachten geplaatst te worden bij gerenommeerde klanten
  • Een ervaren consultant met actuele branchekennis als vast aanspreekpunt
  • Marktconform salaris

Lees meer
Wanneer wij jou aan een passende functie hebben geholpen, is het zelfs mogelijk te profiteren van verschillende schaalvoordelen. Zoals een collectieve zorgverzekering of korting op verschillende bankproducten.
Stap 1. Solliciteer.

Stap 1. Solliciteer.

Sollicteer via deze site. Op een openstaande vacature. Staat de juiste baan er (nog) niet bij? Dan stuur je ons een open sollicitatie. Voordat je het weet ben je aangenomen.
 
 Stap 2. Wij bellen jou.

Stap 2. Wij bellen jou.

We bellen je om jouw gegevens met je door te nemen. Ook doorlopen we een checklist met selectiecriteria van onze opdrachtgever. Het kan zijn dat we je vragen om onze online Recruitment Game te spelen, een online assessment. 
Stap 3. Kom bij ons langs.

Stap 3. Kom bij ons langs.

We nodigen je op de vestiging uit voor een persoonlijk gesprek. Alleen, of met een groep toekomstige collega's. Na deze stap weet je of je op gesprek mag bij onze klant.
 Stap 4. Maak kennis met onze klant.

Stap 4. Maak kennis met onze klant.

Op locatie. Leer nog meer over de functie en het bedrijf. Over de mensen die er werken. Maak je kennis met je toekomstige collega?
 Stap 5. Yes! Je gaat beginnen.

Stap 5. Yes! Je gaat beginnen.

Maar eerst maken we de administratie in orde, op de vestiging of op jouw nieuwe werkplek. Van Unique krijg je de mogelijkheid om online trainingen te volgen. En opleidingen die al dan niet nodig zijn voor het bedrijf of de functie waar je gaat werken. De eerste stap in jouw nieuwe carrière.

Stap 1. Solliciteer.

Stap 2. Wij bellen jou.

Stap 3. Kom bij ons langs.

Stap 4. Maak kennis met onze klant.

Stap 5. Yes! Je gaat beginnen.

Unique ervaringen Linda werkt bij ABN AMRO

Unique ervaringen van Linda

Linda werkt via Unique bij ABN AMRO
"Al op de eerste werkdag voelde ik het groen en geel van ABN AMRO. Daarna was geen dag hetzelfde."
Unique ervaringen - Gerjan werkt bij ABN AMRO

Unique ervaring van Gerjan

Gerjan werkt via Unique bij ABN AMRO
"Je ontmoet een mix van mensen. Helpt mensen verder en hoort tegelijkertijd mooie verhalen. En als dat allemaal goed gaat, dan word je beloond met een hoog cijfer voor je klantcontact."
Ervaringen werken bij ING Bank

Brenda Alves

Customer loyalty team member
"ING heeft een geweldige, warme cultuur: je wordt aangemoedigd om je 100% in te zetten; voor jezelf en je collega's."

62 vacatures