shadow

Finance Event: Het DNA van de nieuwe financial

Vroeger kwamen financieel medewerkers binnen bij hun werkgever, begonnen onderaan de ladder en groeiden zo langzaam in hun functie en in de organisatie. De hiërarchie was duidelijker zichtbaar en de cultuur vaak formeel. Tegenwoordig hebben we de generatie Y.

Deze generatie is hoger opgeleid, mondiger en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ze werken gemiddeld genomen korter bij werkgevers en vragen om een andere aanpak.

Daarnaast is er sprake van een toenemende robotisering en digitalisering. Hierdoor komen ouderwetse instroomfuncties te vervallen en stromen de nieuwe medewerkers op een hoger niveau in. Dit vraagt meer van de medewerker, maar het vraagt ook meer van de manager, de cultuur van organisaties en stijl van leidinggeven.

Het DNA van de hedendaagse Financial is dus anders dan 10 jaar geleden en daar veranderen we in mee.

Wat biedt het evenement u:

 • PE uren
 • Inzicht in de nieuwe huplepup
 • Ondek de mogelijkheden over tralala

Data en plaatsen:

Di  5 mei     - Rotterdam  (Blaak 6) 
Wo  18 mei  - Utrecht  (Daalsesingel 2)
Di  24 mei  - Den Bosch  (Brugstraat 33)

  

Het Programma

 • Tijdens het ontvangst ontvangt u een lekkere kop koffie of thee en kunt u zich mengen met gelijk gestemden.
 • XX manager trapt de dag af.
 •  Yentl Perdaems 

  Vanuit haar achtergrond Minor ‘Human Talent Development’ neemt Yentl u mee in de drijfveren van ‘Generatie Y’. Wat vindt de generatie belangrijk? Wat hebben zij u als werkgever te bieden? En hoe kunt u deze kennis optimaal benutten om hen te binden en boeien?   • Piet de Keijzer

  Piet Keijzer gaat met u in op de vraag: Financial, beroep of gedrag? In deze sessie zal hij samen met u van gedachten wisselen over de veranderende opvatting over de rol en de positie van de financial  en de daarbij behorende toekomstbestendige eisen,  gebaseerd op gevoerde gesprekken in het werkveld. Met onderliggend de vraag in hoeverre het onderwijs van de toekomst zich moet richten op kennisoverdracht.  

   

 • Peter Laan

  Peter Laan heeft meer dan 20 jaar ervaring als accountant en management consultant binnen diverse adviesorganisaties. Hij is tevens verantwoordelijk voor de HR-agenda van zijn Financieel Management praktijk en dagelijks betrokken bij de werving en ontwikkeling van zijn collega’s.

  Vrij recent heeft KPMG in Nederland een onderzoek gedaan onder CFO’s en HR-Managers om vast te stellen in hoeverre Talent Management effectief is ingericht, wat men eigenlijk verstaat onder Talent Management, wie hiervoor verantwoordelijk is en op welke manieren in de praktijk invulling wordt gegeven aan het ontwikkelen van medewerkers.

   

 • U heeft hier de gelegenheid om nog even na te praten en nog een kop koffie of thee te drinken.

Meld u aan voor het Finance event


Select a choice

Select choices


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.