Aanmelden 'Ontdek je talent' banenmarkt Amsterdam
26 september 2022 - 10:00 tot 13:30 uur

Locatie: Slotervaart voor elkaar (het oude Slotervaart Ziekenhuis)
Adres: Louwesweg 6G, 1066 EC AmsterdamMeld je eenvoudig aan

Wat leuk dat je onze uitnodiging accepteert. We zien je graag op de 'Ontdek je talent' banenmarkt van Unique op 26 september!

Vul je NAAM (voor- en achternaam), EMAIL (e-mailadres waarop we jou meer informatie kunnen sturen) en TELEFOONNUMMER (zodat we je kunnen bellen om je meer te vertellen over de banenmarkt) in.

Vragen?
Stel ze aan je werkadviseur van de gemeente Amsterdam.

Aanmeldformulier 'Ontdek je talent' banenmarkt Amsterdam

Vul hier je voor- en achternaam in.

Vul hier je persoonlijke e-mailadres in

Vul hier het telefoonnummer in waarop we jou kunnen bellen.

Hoe ben je met de banenmarkt in contact gekomen?

Wat doen we met jouw gegevens?

Jouw gegevens worden uitsluitend door Unique gebruikt voor de 'Ontdek je talent' banenmarkt. Je naam is ter registratie, zodat we bij de gemeente Amsterdam kunnen aangeven dat je komt. Je e-mailadres gebruiken we om je meer informatie te kunnen sturen voordat de banenmarkt plaatsvindt. Je telefoonnummer gebruiken we om je te kunnen bellen en je wat meer te vertellen over de banenmarkt, wat je kunt verwachten en hoe je jezelf voor kunt bereiden.

Al jouw gegevens worden na de banenmarkt vernietigd uit het systeem van Unique en zullen niet gebruikt worden voor andere doelen dan de banenmarkt van 26 september 2022.

Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar info@unique.nl.Kijk verder. Unique uitzendbureau

Unique helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een job, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of CV. Jouw passies, talenten, karakter, drive. Die maken jou… jóu. Want de ene mens is de andere niet.

Vind de baan die net zo Unique is als jij.