Starten met je baan

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Als je aan de slag gaat bij ABN AMRO start je altijd met een betaald opleidingstraject. Samen met jouw nieuwe collega's word jij opgeleid tot een professional, zodat je goed voorbereid aan het werk gaat en blijft.

Je start met een interne opleiding waarin je gespreksvaardigheden oefent, producten en processen leert kennen en vooral op welke manier jij de klanten een WOW ervaring kunt geven. De opleiding is interactief en praktijkgericht. Hierna leer je de kneepjes van het vak van je collega’s. Zij begeleiden je op de werkplek. Met je teamlead bespreek je regelmatig je professionele ontwikkeling.

Bij het opleidingstraject behoort ook het behalen van één of meerdere Wft-certificaten. Je gaat namelijk aan de slag in een functie waarin je advies geeft.  De Wet financieel toezicht (Wft) houdt toezicht op de Nederlandse financiële sector. Vanaf 2017 is het verplicht om een Wft-certificaat te hebben. Met een Wft-certificaat toon je aan dat je deskundig en integer bent.  

Wft-certificaten

Meer weten of Wft's? 

1. Wat is de studiebelasting?

De studiebelasting van de basis opleiding Wft basis bedraagt gemiddeld 50 tot 70 uur. Onderschat het niet. Het is niet zozeer ingewikkeld, het is vooral veel stof op MBO4+ niveau. Je moet ook verbanden kunnen leggen en daar heb je een bepaald inzicht voor nodig. Maar laat je niet afschrikken, veel mensen zijn jou voorgegaan en hebben daarmee een mooie stap in hun carrière gezet. Zodra WFT basis binnen is wil je meer, let maar op! Voor veel van onze functies werken wij met uitzendbureaus die jou kunnen informeren over de mogelijkheden die zij bieden om jouw WFT Basis diploma te bemachtigen.

2. Wat is het slagingspercentage?

 Het gemiddelde slagingspercentage is ongeveer 75%.

3. Tip voor je examen:

Tijdens het examen is het belangrijk om goed te lezen. Soms vragen ze bijvoorbeeld “er zijn drie antwoorden goed’ of ‘er kunnen drie antwoorden goed zijn’.

Haal je Wft voor deze vacatures van ABN AMRO

 

10 vacatures

  • «
  • 1