Aan de slag bij Allianz!

Bij één van de grootste financiële instellingen van de wereld, met ruim 85 miljoen klanten!

 €13,15 p/u  >>  zo snel mogelijk starten  >>  parttime&fulltime  >> Rotterdam

 

Wat ga je doen? 

Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling van klantcontacten, zowel via social media als telefonisch als per mail. Je handelt efficiënt en klantvriendelijk. Je bent verantwoordelijk voor de acceptatie, beheer en schadeafwikkeling voor Leven particulier en Schade particulier. Daarnaast vervult de medewerker een actieve rol in het continu verbeteren van de eigen kennis en vaardigheden en de Allianz producten en processen. Door goed te luisteren naar de klanten, vetaal jij klantinzichten snel en adequaat in relevante producten die de verwachting van de klant overtreffen. Het Customer Care Center (CCC) speelt een cruciale rol in het succes van Allianz en is medeverantwoordelijk voor de groei van het aantal nieuwe klanten en het ‘boven verwachting servicen’ van onze bestaande klanten. Een hele mooie uitdaging dus!

Solliciteer nu!

Hoogste opleidingsniveau
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Wat bieden wij?

  • Fulltime/parttime baan in Rotterdam
  • € 13.15 per uur
  • Werktijden tussen de 07.00h-17.30h 
  • Een leuke afdeling met een dosis uitdaging
  • Mogelijkheid om WFT basis + schade te behalen
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen via ons online leerplatform GoodHabitz 

Wie ben jij?

  • Jij hebt HBO werk- en denkniveau 
  • Jij bent leergierig, energiek en toont initiatief
  • Jij hebt administratieve en/of klantenservice ervaring

Liever persoonlijk contact over de vacature van Allianz?

Iris

Mail je vraag dan naar recruitment.grootbedrijfwit@unique.nl of bel met Iris Verheul +316 1819 0737

Over Allianz

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Ons doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. We moedigen iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare.