Werken rondom de Nijmeegse Vierdaagse!

Op zoek naar tijdelijk werk, in de periode van 17 juni t/m 7 augustus 2019? Wil jij in de zomer lekker geld verdienen tijdens een van de grootste evenementen van het jaar en ben jij degene die altijd graag actief bezig is? Dan is deze baan écht iets voor jou!

Klinkt juni nog iets te ver weg? Laat dan hier je email achter en dan zorgen wij ervoor dat je een reminder ontvangt binnenkort.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Op je eerste dag kom je aan in het (nog op te bouwen) militaire kamp, een stoere militair komt op je af lopen en wijst je de weg. Je krijgt gratis veiligheidsschoenen, je wordt in 2 à 3 teams verdeeld en start met werken. Samen met andere stoere mannen en vrouwen begin je met het opbouwen van de tenten, het leggen van de tegels of het klaarzetten van de bedden. Na een paar uurtjes hard werken heeft iedereen wel een lunch verdiend. Samen met alle militairen geniet je elke dag van belegde broodjes, eieren, frituur, melk en fruit, wat altijd gratis voor je zal klaarstaan.

Dan wordt er omgeroepen dat jullie weer aan de bak mogen, hup, terug in het golfkarretje naar de opbouw. Er wordt weer hard gewerkt, maar ook ontwikkel je een steeds betere band met je collega’s. Het is 17.00h en de dag zit er alweer op. Tijdens een biertje en een bitterbal dringt het tot je door; je hebt nu al lekker €90 verdiend! Nu is het tijd om met elkaar te kletsen, te feesten of gewoon even bij te komen op de loungebanken bij de TV.
Soldaten uit Canada, Frankrijk en Rusland zijn inmiddels ook gearriveerd en met de hele club wordt er elke avond gefeest en gedronken.

Als eenmaal het opbouwen gelukt is en alle militaire in het kamp aangekomen zijn, kan een deel van de groep de nachtdiensten draaien. En jahoor, alweer €115 erbij! Die vakantie heb jij zo bij elkaar gespaard.

De vierdaagse kan beginnen! Ook de band met de militairen wordt ontwikkelt en er hangt een fijne sfeer! Als de militairen het kamp weer binnenkomen na een dag lopen, blijf je je elke keer weer verbazen over het aantal blaren dat zij op hun voeten hebben

Wat bieden wij?

 • Een salaris van € 11,23 bruto per uur
 • Toeslag indien je in het weekend, de avond en/of nacht werkt (130%)
 • Werkschoenen
 • Een enthousiast en hecht team
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag
 • Werktijden overdag van 0800-1700
 • In de periode 14 juli t/m 21 juli worden er 24-uurs diensten gedraaid. Je werkt dan 8 uur per shift
 • De mogelijkheid ervaring op te doen in de evenementenindustrie

Het gaat om een tijdelijk dienstverband.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal 4 weken beschikbaar in de periode 17 juni tot en met 7 augustus.
 • Je houdt van fysiek werk en je bent een echte aanpakker
 • Je bent een teamplayer
 • Heb je ervaring als productiemedewerker, logistiek medewerker of chauffeur? Dan zit je hier ook op je plek.
 • Je bent minimaal 17 jaar
 • Je bent bereid om eventueel in het weekend, 's avonds en 's nachts te werken. Dit is gedurende 9 dagen romdom de 4-daagse.
 • Woonachtig in omgeving Nijmegen / Arnhem / Ede / Wageningen. Of bereid te reizen naar Nijmegen. (Let op: het terrein is niet te bereiken met de auto, je kan buiten het terrein parkeren en dan is het nog een stuk lopen. Met de scooter of fiets kan je het terrein wel op)

Voordat je uberhaupt kan starten dien je wel een VOG aan te vragen. Deze wordt vergoed door Unique.

Over het bedrijf

De Vierdaagse van Nijmegen is inmiddels uitgegroeid tot het grootste wandelevenement van de wereld. Militair personeel komt uit alle windstreken richting Nijmegen om de wandelmars te voltooien. Voor de huisvestiging van deze militairen wordt het militaire (tenten) kamp Heumensoord gebouwd.Het ministerie van Defensie ziet erop toe dat alles in goede banen wordt geleid.

Solliciteer nu

Solliciteer nu

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Meer weten?  

Liever persoonlijk contact over de vacature van Defensie? Mail je vraag dan naar recruitment.grootbedrijfwit@unique.nl of bel met Sophie Slaterus +316 285 007 10

Solliciteren