Personeel nodig? Of juist ontwikkelen?

Tijdelijk of vast personeel? In ieder geval wil je talent dat jouw organisatie naar een hoger niveau helpt. Of je het al in huis hebt, of nog moeten zoeken. Talent vind je met Unique

Unique helpt je het juiste personeel te vinden en te ontwikkelen. We werken graag mee aan gezonde en succesvolle organisaties, iedere dag. Waarmee kunnen we van dienst zijn?

Employer branding

De beste talenten bereik je met de juiste employer branding. Vertel het verhaal dat past bij uw organisatie en doelgroep. Unique helpt u met de juiste instrumenten.

Werving

Werving van nieuw talent voor uw organisatie laat u het best aan Unique over. We werken er iedere dag aan om optimale matches te maken tussen kandidaten en vacatures. 

Selectie

Wij willen niet de meeste kandidaten aanbieden. Maar wel de beste. 
Kandidaten waarvan wij weten dat ze bij uw organisatie tot hun recht komen. Dat zij met plezier naar hun werk komen en van toegevoegde waarde zullen zijn.

Vakgebieden

Unique is actief in verschillende branches en vakgebieden. Of het nu gaat om een callcenter functie, of een financiële adviseur. Ons netwerk is breed, net zoals onze klantportfolio.