Werken bij Sanoma

Ons doel is; alle klanten die met ons in contact komen met een tevreden gevoel de deur uit sturen. Hier heb jij als 'medewerker klantenservice' een hele grote bijdrage aan. Klanttevredenheid is voor ons prioriteit nummer 1.

Hoe is het om te werken bij Sanoma, het sterkste mediabedrijf van Nederland! Sanoma media zit gevestigd in het zakelijke hart van Hoofddorp. Sanoma heeft door haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. In deze functie ben je actief bezig in de tijdschriftendivisie. Het portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder Autoweek, Donald Duck, Libelle, LINDA, Margriet, Tina, Viva en de Vtwonen.

Tijdschriften lang

Solliciteer direct!

Cv uploaden (optioneel)

Een dag bij Sanoma:

Jij bent hét aanspreekpunt voor onze klanten. Het doel is dat alle klanten met een tevreden gevoel de telefoon weer ophangen. Wij zoeken kandidaten die stevig in hun schoenen staan. Soms heb je namelijk te maken met wat weerstand. De kunst zit hem erin dat jij ook deze klanten het gevoel geeft dat zij gehoord worden en jij proactief aan de slag gaat met eventuele problemen die zij ervaren. Hier haal jij energie uit en vind jij juist een uitdaging. Deze successen moet je zeker delen met jouw collega’s.

Ontwikkeling, groei en samenwerking staat namelijk centraal op de afdeling. Iedereen kan wat van elkaar leren. Je wordt dan ook gestimuleerd om jouw kennis op een motiverende en positieve manier te delen met directe collega’s.

Terwijl je met een klant aan de telefoon zit zorg jij echt voor advies op maat. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat er nog tijdschriften worden geleverd o.b.v. de wens & behoefte van de klant. Sanoma is een commerciële organisatie. Vandaar dat er ook uitdagende targets mee worden gegeven aan de afdeling en de medewerkers. Wij zoeken dan ook zeker mensen die commerciële kansen zien en durven te benutten. Hier staat natuurlijk ook een interessante bonusstructuur tegenover.

Wie ben jij?

✔️Je bent minimaal in het bezit van een mbo 4 diploma of volgt momenteel een opleiding;

✔️Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je bent ook inzetbaar in de avonden waarbij de vrijdagavond vereist is; (dit houdt overigens niet in dat je elke vrijdagavond werkt)

✔️Als persoon ben je gedreven, communicatief sterk en commercieel ingesteld;

✔️Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift;

✔️Je bent klantgericht en betrokken bij de organisatie;

Tijdschriften lang

🤝 Wat we bieden

✔️ Naast een mooi basissalaris van € 11,87 per uur heb je de extra bonussen zelf in de hand. Zo kun je tot wel € 800 per maand aan bonus verdienen!

✔️ Ook krijg je je reiskosten vergoed (€ 0,19 per kilometer of 100% als je met het openbaar vervoer reist;

✔️ Stabiliteit. Het gaat om een vaste functie. Eerst zul je via Unique aan de slag gaan en als het alles bevalt bij jou en Sanoma, kun je overgenomen worden.

✔️ Ontwikkeling. Binnen de organisatie zijn er voldoende groei- en ontwikkelmogelijkheden. Op die manier krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen!

✔️ Samenwerking is key binnen onze afdeling. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in het teambuiling.

✔️ Je krijgt de kans om commerciële werkervaring op te doen bij een hoog aangeschreven, bekend, innovatief en creatieve organisatie (op loopafstand van Hoofddorp station). Je kunt volledig je commerciële ei kwijt en kunt je tanden zetten in verschillende targets;

Solliciteer direct!

Cv uploaden (optioneel)

De sollicitatieprocedure:

sollicitatieprocedure logos