Eneco

Werken bij Eneco

Het is begonnen. De omslag naar schone en duurzame energie. Nederland heeft ervoor gekozen. Eneco neemt het voortouw om iedereen mee te laten doen aan deze omschakeling. Voor deze klus – de energietransitie – hebben we mensen nodig. Jou! We hebben drie uitdagende vacatures voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij kiezen wat het beste bij jou past en wij helpen je met het scoren van die baan. 

Open inschrijving

Laat ons jou helpen de ideale baan bij Eneco te vinden!

Eneco sfeer

Werken bij Eneco

Werken bij Eneco betekent werken bij een duurzaam bedrijf op een locatie die uitstekend bereikbaar is op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexanderium. Eneco werkt volgens drie cultuurwaarden: klant centraal, samen en vertrouwen & verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. In een snel veranderend energielandschap geef je samen met je team vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets. En voor de ontspanning; een potje pingpong met je collega's op de begane grond!

Een missie voor een betere wereld

Met de missie “Duurzame energie van iedereen” stelt Eneco mensen in staat zelf de regie te nemen. Technologisch is er namelijk al heel veel mogelijk, maar de energietransitie gaat niet alleen over techniek. Het gaat over mensen en de keuzes die zij maken met behulp van techniek. Daarom stelt Eneco de klant centraal. Ze maken het de klant makkelijk om moeiteloos mee te doen met de hulp van innovatieve energieoplossingen, producten en diensten. Daarnaast dragen ze bij aan de doelstellingen in het Klimaatakkoord van Parijs. 

Eneco pauze

Ga jij solliciteren? Nog wat extra informatie!

Als je door de eerste screening heen bent kom je op gesprek bij Unique. Wij willen weten wie jij bent en wat jou drijft. Je krijgt ook tips mee voor je sollicitatiegesprek bij Eneco! Hier wordt je getest door middel van een online assessment; je competenties, vaardigheden en intelligentie worden getoetst. Gehaald? Dan kan jij op gesprek bij Eneco. Als er een klik is van beide kant mag jij aan de slag in jouw nieuwe functie. 

Werken via Unique heeft veel voordelen. Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden bij Eneco krijg je ook bij ons nog veel extra's. Denk aan persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit Unique, een online leeromgeving waar jij kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling, kortingen op hypotheken en sportabonnementen en een flexibel contract.