Wat is het Finance Interim Talent team?

Het Finance Interim Talent (FIT) team is een tak binnen Unique Finance om in uw (on)verwachte ondersteuningsbehoeften te voorzien. Vanwege de beschikbaarheid op korte termijn van onze kandidaten is het FIT team van Unique Finance uitermate geschikt om uw financiële afdeling (tijdelijk) te ondersteunen. 

Bij het FIT team werken mbo en hbo talenten met een goede kennis van de boekhoudkundige werkzaamheden op startend, medior en senior niveau. Onze kandidaten beheersen ruime systeemkennis en kunnen morgen up-and-running zijn. 

Heeft u een tijdelijke personele uitdaging op uw finance afdeling? Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Waarom kiezen opdrachtgevers voor het Finance Interim Talent team? 

Onze opdrachtgevers kiezen om verschillende redenen voor het Finance Interim Talent team. Enerzijds vanwege de kwaliteit van de medewerkers binnen het team, medewerkers die snel up-and-running zijn en flexibel inzetbaar. En daarnaast ook de ontwikkeling die er geboden wordt aan kandidaten.

Waarom kiezen financials voor het Finance Interim Talent team? 

Op verschillende niveaus wordt er gekozen voor het Finance Interim Talent team om verschillende redenen. Doordat het financials zijn die het belangrijk vinden om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden (seminars, trainingen) kiezen ze voor ons. Ook de verscheidenheid in opdrachten en werkgevers met daarbij de zekerheid die we kennen van een contract.

Blijf op de hoogte van beschikbare financials!

Wij versturen 6 keer per jaar een overzicht met -op dat moment- beschikbare financiële kandidaten.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Laat je terugbellen wanneer het uitkomt!

 

Kom in contact