Wat is het Finance Interim Talent team?

Het Finance Interim Talent team is een tak binnen Unique Finance die zich richt op tijdelijke opdrachten die voortkomen uit verwachte en onverwachte ondersteuningsbehoeften. Bij het Finance Interim Talent team werken mbo en hbo talenten met een goede basis van de boekhoudkundige werkzaamheden op startend, medium en senior niveau, die voldoende systeemkennis beheersen en morgen up-and-running kunnen zijn.
Lees meer

Waarom kiezen opdrachtgevers voor het Finance Interim Talent team? 

Opdrachtgevers die kiezen voor het Finance Interim Talent team kiezen hier om verschillende redenen voor. Enerzijds vanwege de kwaliteit van de medewerkers binnen het team, medewerkers die snel up-and-running zijn en flexibel inzetbaar. En daarnaast ook de ontwikkeling die er geboden wordt aan kandidaten.

Waarom kiezen financials voor het Finance Interim Talent team? 

Op verschillende niveaus wordt er gekozen voor het Finance Interim Talent team om verschillende redenen. Doordat het financials zijn die het belangrijk vinden om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden (Seminars, trainingen) kiezen ze voor ons, maar ook de verscheidenheid in opdrachten en werkgevers met daarbij de zekerheid die we kunnen van een contract

 

Kom in contact met het Finance Interim Talent Team

Zodra we jouw contactgegevens ontvangen zullen we binnen één dag contact met je opnemen!
In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Contactgegevens