Word onderdeel van hypING

Hypotheekadviseur bij hypING

Wat is het? Dit is de hypotheek afdeling van ING bank. Het HypING team in Amsterdam bestaat uit meerdere Circles, elk met hun eigen specialiteit; de werkzaamheden zijn hierdoor verschillend en divers. Er zijn Circles die alle binnengekomen hypotheekaanvragen behandelen van A tot Z.

Heeft een intermediair of ING adviseur vragen? Ook daar is een Circle voor. Hier ben je het aanspreekpunt en streef je ernaar om problemen First Time Right op te lossen. Als een hypotheek eenmaal gepasseerd is komen er andere vraagstukken voorbij. Wil de klant zijn rente wijzigen, (een deel van) zijn hypotheek tussentijds aflossen, gaat de klant scheiden of loopt de hypotheek af? Ook hiervoor zijn er Circles ingericht. De Circles worden gevormd door meerdere Customer Loyalty Teams (CLT’s) die op hun beurt weer bestaan uit ± 11 members. 

Benieuwd naar alle Circles? Check ze onderaan de pagina.  

 

Wat ga je doen?

Jij bent de specialist op gebied van hypotheken. Hiervoor heb jij ook je WFT-Basis en WFT-Hypothecair in the pocket, vergoed door ons. Heb je die nog niet? Geen probleem, wij helpen je! Alle klanten van ING kunnen bij jou terecht voor vragen en oplossingen omtrent hypotheken. Jij levert iedereen de béste customer experience en denkt mee met de klant. Naast het telefonisch afhandelen ga jij ook administratieve taken verrichten. Denk aan 25% administratief en 75% klantcontact. 

Wat bieden wij? 

Naast een mooi salaris van €15,30 per uur en een jaarcontract krijg je ook een leuke en afwisselende baan binnen een enorm innovatieve organisatie! Het is een mooie stap in een succesvolle nieuwe carrière binnen ING. Naast dat je de mogelijkheid krijgt om (nog meer) ervaring op te doen binnen de bancaire sector, vinden wij het ook belangrijk om te werken aan je ontwikkeling. De flexibiliteit die we van je vragen, krijg je ook terug; zo is het mogelijk om 24 tot 40 uur per week te werken in ons kantoor in Amsterdam. Na een intensief onboardings-traject waarin je gedurende drie tot vier weken opgeleid en oranje gekleurd wordt, kun je in overleg met je team je werktijden bepalen en je voorkeuren aangeven.

Wie ben jij? 

  • Minimaal HBO diploma / aantoonbaar werk-denk niveau
  • In het bezit van WFT-Basis en WFT-Hypothecair Krediet; zònder kun je niet starten! Deze worden vergoed door Unique indien je ze nog niet in bezit hebt. Je krijgt ruim de tijd om je certificaten te halen. Eerstvolgende startdatum is 6 augustus. 
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Heel augustus beschikbaar (geen vakanties gepland) 
  • Hypotheek-ervaring is een pré
  • Call-center-ervaring is een pré
  • Je kent agile werken en vindt dit een prettige manier van werken

Schrijf je in voor hypING!

Heb je een hbo-diploma?
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

De Circles van hypING

Circle CONNECT is ons inbound callcenter; hier ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant over alles wat met hypotheken te maken heeft. Voor de klant die een nieuwe hypotheek zoekt of de klant die wil verhuizen, een extra aflossing wil doen, de rente wil laten aanpassen of vragen heeft over zijn bouwdepot. Naast het geven van de juiste informatie is de uitdaging om hierbij een personal touch aan het gesprek te geven en zo een WOW (wij overtreffen wensen) ervaring voor de klant te creëren.
De Circle Interest Only benadert klanten met een aflossingsvrije hypotheek. Kan de klant de hypotheeklasten na afloop van de aflossingsvrijeperiode nog wel dragen? Is deze na de looptijd verlengbaar? Deze Circle belt klanten die een aflossingsvrije hypotheekvorm hebben, om hiermee een afspraak in te plannen. Vervolgens bekijk je samen met de klant tijdens deze belafspraak of het mogelijk is om de hypotheek te verlengen op basis van het inkomen na pensionering.
De Circle of Life verwerkt “de levenscyclus van een hypotheek”. Je kunt hierbij denken aan verschillende fasen die voorbij komen zoals wijzigen van rente, marktwaarde, opstellen van aflosnota’s, verlagen maandlast. Ook CoL heeft contact met notarissen en intermediairs. Je bent dus een deel van de dag administratief bezig en een deel telefonisch.
Circle Aanvraag/HSP is de steun en toeverlaat van intermediairs en onze eigen ING-adviseurs. Hier wordt de hypotheekaanvraag van het intermediair en eigen ING-adviseurs verwerkt tot aan het passeren bij de notaris. De meest uiteenlopende aanvragen, geaccepteerde offertes en hypotheekaktes komen hier voorbij. Om de klant te verrassen sturen we na passeren zelfs een bloemetje.
De Circle TASKFORCE SMV (Schuld Marktwaarde Verhouding) zorgt voor optimale datakwaliteit o.a. ten behoeve van securisatie-projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beoordeling en vastleggen van de juiste marktwaarde van onderpanden op basis van beschikbare documentatie en het acceptatiebeleid.