New Talent Adviseur

Een fulltime job, €15,76 per uur, verschillende locaties in Nederland 

In deze snel veranderende digitale wereld is er een belangrijke rol weggelegd voor onze adviseurs. Zíj maken elke dag het verschil op de kantoren! Via het menselijk contact.

Wij geloven dat de klant het allerbeste geholpen wordt door persoonlijk contact en de expertise van onze adviseurs. Onze verrassende en persoonlijke aanpak maakt ieder bezoek tot een ontmoeting die de klant verder helpt zijn dromen en doelen te bereiken. Word jij de nieuwe expert in ons New Talent team?

Als adviseur ben jij de glimlach van ING. Je zorgt voor een warm en persoonlijk ontvangst en analyseert de specifieke situatie van de klant. Je geeft van daaruit betrouwbaar en deskundig advies over financiële vraagstukken. Een nieuwe betaalpas, spaarrekening voor een kleinkind, reisverzekering of een betaalrekening voor een ondernemer? Jij bent dé vraagbaak voor de dagelijkse bankzaken. Daarnaast zie je kansen en geef je leads aan je collega’s van bijvoorbeeld
Hypotheken, Pensioenen of Zakelijk. Digitaal bankieren en selfservice automaten? Jij weet er alles van en inspireert klanten bovenal in het gebruik.
Jij bent betrokken en deskundig en krijgt energie van dynamiek en afwisseling. Iedere dag zie je kansen voor verbetering en neem je initiatief. Voor jou staat klantbelang voorop. Door je wendbare houding kun je goed overweg met  verschillende type klanten en verschillende vragen, ook als ze allemaal tegelijk komen. Met jouw expertise en persoonlijke touch help je klanten financieel fit te maken. Ook heb je commercieel inzicht en ben je communicatief sterk. Je hebt een afgerond HBO-diploma en beschikt bij voorkeur over een geldig WFT Basis-certificaat. Je hebt ervaring met face-to-face klantcontact. En op koopavonden en zaterdagen werken is voor jou geen enkel probleem.

ING wil voorop lopen én daarom ook onze klanten helpen voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. Bij dat streven hoort innovatie. Niet alleen met producten en diensten en de manier waarop we klanten benaderen en helpen, maar ook de manier waarop we werken: Agile! Bij de agile-methode werk je in een squad; een zelfsturend team met end-to-end
verantwoordelijkheid. In een squad werk jij samen met jouw collega’s vanuit allerlei disciplines die nodig zijn om het  gezamenlijke doel te volbrengen. Door deze manier van werken zijn we efficiënter en wendbaarder, kunnen we sneller
innoveren en werk je in een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving: met meer vrijheid en verantwoordelijkheid! It’s up to you!
Memorabele ontmoetingen ontstaan in het contact tussen mensen. De klant een onvergetelijk gevoel meegeven is een talent. Om hierin voorop te lopen is continue groei en ontwikkeling noodzakelijk. Om jou hierbij te helpen, zal je als New Talent deelnemen aan het TalentForward-programma. Jij krijgt als Adviseur Kantoren een persoonlijke coach toegewezen!
Jouw coach helpt je onder andere met jouw persoonlijk ontwikkelplan. Het TalentForward-programma bestaat tevens uit toegang tot het TalentForward online platform en deelname aan de TalentForward live-dagen, allemaal gericht op
jouw persoonlijke ontwikkeling!
 • Een bruto salaris van €15,76 per uur
 • Een (fulltime) job voor 32 of 36 uur
 • Een job voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Het behalen van verschillende WFT certificaten op kosten van Unique en ING
 • TalentForward-programma van ING met 1-op-1 coaching
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden

Jij bent betrokken en deskundig en krijgt energie van dynamiek en afwisseling. Iedere dag zie je kansen voor verbetering en neem je initiatief. Voor jou staat klantbelang voorop. Door je wendbare houding kun je goed overweg met verschillende type klanten en verschillende vragen, ook als ze allemaal tegelijk komen. Met jouw expertise en persoonlijke touch help je klanten financieel fit te maken. Ook heb je commercieel inzicht en ben je communicatief sterk. Jij beschikt minimaal over:

 • Ervaring in een face-to-face functie
 • Ervaring in een commerciële rol
 • Een afgeronde HBO opleiding

Het TalentForward-programma

New Talents bij ING

Ervaringen van jouw toekomstige collega's

Recencie werken bij ING

Maja Jansen - Hiariej

Agile Coach
"Oplossingen worden niet vanuit het hogere management verzonnen en bepaald, maar juist jouw bijdrage wordt als waardevol gezien èn benut."
Ervaringen werken bij ING Bank

Brenda Alves

Customer loyalty team member
"ING heeft een geweldige, warme cultuur: je wordt aangemoedigd om je 100% in te zetten; voor jezelf en je collega's."
Ervaringen werken bij ING

Anna Karin de Jong

Agile coach
"Werken bij ING betekent dat je vanuit vertrouwen samenwerkt aan een wow-ervaring voor al onze klanten. Je zet de klant echt centraal."

Jouw sollicitatieproces voor New Talent Adviseur