Kom je met ons kennismaken?

Op dinsdag 4 juni 2019 organiseert Unique twee momenten (14.00 of 17.00) om kennis te maken.

Zo kom jij erachter of jij matcht met een van onze Consultant vacatures. Houd jij bijvoorbeeld van recruitment, loopbaanbegeleiding of juist van sales? Geen probleem! Alle combinaties zijn mogelijk. 

Meld je hier aan!

Ik heb interesse in de volgende vacature(s)

Bekijk de vacatures!

Lees meer

Het recept is simpel; jij wordt ontvangen in onze Flagshipstore op de Daalsesingel in Utrecht. Als eerste word jij bijgepraat over Unique en hoe het werken bij Unique eruit ziet. Is jouw interesse gewekt? Dan gaan we speeddaten!

Verschillende collega's van de labels van Unique staan klaar om met jou een praatje te maken. Dit is het moment waar jij je terecht kunt met je vragen en een verpletterende indruk achter gaat laten. 

Voel jij net als wij een klik? Dan maken we direct een afspraak voor een tweede gesprek en loodsen wij jou door de sollicitatieprocedure. Voel jij de klik niet? Even goede vrienden, maar natuurlijk geen probleem. Daar zijn deze dagen voor bedoeld!

Dus ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Unique en wil je hier graag meer over weten? Laat dan snel hieronder jouw gegevens achter en laat je terugbellen!

Tot de 4e juni!

Meer weten over werken bij Unique?  Bekijk de werken bij Unique pagina.