Toe aan een volgende stap binnen recruitment?

Kom kennismaken en word Business Consultant bij Unique Executive. 

Ben jij op zoek naar een functie als business consultant in de arbeidsbemiddeling waarin vrijheid voorop staat en wil je werken in de regio Utrecht, Rotterdam of Amsterdam? Dan zijn wij een match!

Als Business Consultant voor Unique Executive ben jij verantwoordelijk voor je eigen budget. Je onderhoudt zelfstandig contact met kandidaten, klanten en andere stakeholders waardoor jij succesvol kunt zijn. Dit doe je binnen één specifieke branche: Finance, HR, Banking&Insurance of Supply chain. Afhankelijk van jouw interesse en expertise.

Over de functie

In deze 360 graden rol draag jij verantwoordelijkheid voor het volledige recruitmentproces van eerste kennismaking tot tussentijdse evaluaties. Je leert je kandidaten dus écht kennen. Door jouw service verlenende instelling ken jij zowel klant als kandidaat door en door, zo maak jij dagelijks de beste matches! Jij helpt jouw kandidaten aan waardevol werk en voegt hiermee waarde toe bij je klanten.

 

Stap 3

Unique Executive. Wie zijn wij?

Wij verbinden ambitieuze en unieke mensen. 

We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst.

Unique Executive maakt onderdeel uit van USG People, het op één na grootste uitzendconcern van Nederland.  Bij Unique Executive werken we elke dag om de beste te zijn in wat we doen, zo hebben we al meerdere malen de ‘Website van het jaar’ award gewonnen, zijn wij gecertificeerd als ‘Great Place to Work’ en zetten we succesvolle campagnes op zoals ‘de week van het anonieme cv’. Wij maken het verschil, jij ook?

 

Uniek, dat ben jij ook!

Jij wilt, net als wij, op dagelijkse basis écht waarde toevoegen. Voor zowel je kandidaten als je klanten. Met jouw ervaring op gebied van recruitment (minimaal 2 jaar) weet je als geen ander hoe je de perfecte match moet realiseren.

Kom kennis maken!

 

Met jouw leaseauto bezoek je je eigen klanten en kandidaten. Je bent proactief op zoek naar nieuwe kansen weet deze te scoren! Met jouw (minimale) hbo werk- en denkniveau en bewezen ervaring binnen de arbeidsbemiddeling ben jij de perfecte gesprekspartner en weet je kwaliteit van jouw diensten te borgen. Vanzelfsprekend ben jij als multitasker niet onder de indruk van een breed takenpakket, jou slaan ze niet uit het veld!

Sollicitatietips

What’s in it for me?

Je komt te werken in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je ontvangt onbeperkt toegang tot een breed aanbod van (online) trainingen. Uiteraard ontvang jij een passend salaris en een aantrekkelijke bonusregeling bij behaalde successen.

Nu we het toch over successen hebben; een jaarlijkse trip met al je collega’s die targets hebben behaald. Ook dat is werken bij Unique. Afgelopen jaren zijn we met z’n allen naar Lissabon, Ibiza en Budapest geweest.

Over werken bij Unique

Angelique Matitaputty

Angelique Matitaputty - Senior Business Consultant Finance - Rotterdam en omstreken
"Unique Finance biedt zeer interessante bonusregelingen, daarnaast maak je jaarlijks kans op een VIP-reis met alle collega's die hun jaarbudget hebben behaald!'
Werken bij Unique

Marc Fransen

Marc Fransen - Business Consultant Finance - regio Haarlem, Amstelveen en Uithoorn
"Het aantrekkelijke van mijn rol binnen Unique Finance is, naast de prettige collega's en goede sfeer binnen de organisatie, de zelfstandigheid van de functie. Binnen een grote organisatie ben ik als het ware een zelfstandig ondernemer en kies ik zelf of ik mijn werk op kantoor, thuis of op een externe locatie uitvoer. Ik vind het zelf prettig om vroeg te beginnen, bijvoorbeeld omdat ik een intake heb met een kandidaat die momenteel nog ergens werkzaam is."
Over werken bij Unique

Marc van der Schee

Marc van der Schee - Business coach Finance
"Het allerleukst aan werken voor Unique Finance is voor mij in drie woorden samen te vatten, namelijk: Unique Finance Seminars. De seminars zorgen ervoor dat we onderscheidend zijn van onze concurrenten, omdat we naast onze gebruikelijke en bekende dienstverlening ook nog eens Business Partner zijn op het gebied van kennis voor onze financiële contactpersonen. Hoe cool is dat?!"

Schrijf je vrijblijvend in voor onze kennismakingsdag op 28 mei!