Magazijnmedewerker

Heb jij ervaring als logistiek- of magazijnmedewerker? Zoek jij een fulltime baan in Utrecht, Maarssen of Houten? 

Dit kunnen wij jou bieden:
- Goed salaris
- Vaste diensten 
- 40 uur per week
- Leuke groep collega's 
- Kans op een contract voor onbepaalde tijd

Laat je gegevens hieronder achter of

Check hier de vacatures

Laat je gegevens hier achter

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.
Magazijn medewerker Utrecht

Wordt Kevin jouw nieuwe collega?

'Het bedrijf groeit echt snel, dus er is altijd wel iets te doen! Samen met mijn leuke collega's pakken wij alles op. En daarnaast zijn de voorwaarden hier ook niet verkeerd. Dat is ook niet vervelend.'
- Kevin

Magazijn medewerker
Houten

07.00 - 16.00 uur
ma - vr
Rond €2.150,- bruto per maand

Zoek jij een vaste, fulltime functie bij een internationale organisatie als magazijnmedewerker. Bij goed functioneren is er de mogelijkheid tot een vast contract voor onbepaalde tijd.

Als magazijnmedewerker ontvang je binnenkomende goederen en breng je deze naar een verzamelplaats. Je maakt voor nieuwe voorraadartikelen een locatiecode aan in het geautomatiseerde systeem. Je pickt orders, je verzamelt materialen uit het magazijn aan de hand van een lijst en zorgt voor intern transport naar andere afdelingen.

Schrijf je in

Bouwmarkt medewerker
Utrecht

09.00 - 17.00 uur
ma - vr
Rond €2.000,- bruto per maand

Ben jij iemand die zeer nauwkeurig te werk gaat en ben jij klantvriendelijk en heb jij affiniteit met de bouw/logistiek? Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je altijd vrolijk met gezellige collega's aan de slag gaat?

Jij bent verantwoordelijk voor een specifieke afdeling binnen de bouwmarkt. Elke dag maak je een gezellig praatje met de vaste klanten. Je weet met welke klus zij bezig zijn en helpt hen met het verzamelen van alle materialen die zij nodig hebben. Je bezorgt mensen een lach op hun gezicht door altijd mee te denken met de klant en op te lossen.

Schrijf je in

Magazijn medewerker
Maarssen

08.00 - 17.00 uur
ma - do (vr tot 15.45 uur)
Rond €2.000,- bruto per maand

Breng je een flinke dosis humor mee naar het magazijn? Ben jij een een enthousiaste teamplayer die graag zijn collega's helpt indien nodig. Heb jij een echte harde werkmentaliteit?

Je werkt in een groot, licht en modern magazijn samen met 7 collega's. Jij bent verantwoordelijk dat alles netjes is, ingepakt en verstuurd wordt. Ook het sorteren, het laden en het lossen van zendingen is één van jouw taken. Ervaring is niet vereist, maar je moet wel een echte aanpakker zijn! 

Schrijf je in

Orderpicker
Houten

10.00 - 18.00 uur
ma - vr
Rond €1.850 bruto per maand

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van orders. Deze bestaan uit allerlei pakketen van medische zonde voeding voor klanten door heel Nederland. Ook zal je helpen bij het laden en lossen van pakketjes. Je werkt in een klein vast en gemengd team (ong. 30 man). Alles zit door elkaar, mannen/vrouwen, jong/oud.

Je bent iemand die nauwkeurig werkt en graag in het magazijn werkt en dit ook voor een lange periode wilt doen. Het is ook mogelijk om je binnen de organisatie te ontwikkelen en uiteindelijk meerdere taken in het magazijn erbij krijgt.

Schrijf je in