Werken bij een mooi bedrijf in Montfoort waar geen dag hetzelfde is.

Samen  |  Betrokken  |  Sociaal 

Al ruim 50 jaar ontwerpen, produceren en installeren wij innovatieve machines. Dat doen we met een betrokken, professioneel en enthousiast team van ruim 170 collega’s. Door de grote vraag naar onze producten zijn wij aan het uitbreiden en op zoek naar nieuw talent.

Of je nu lasser bent, technisch inkoper, tekenaar of receptioniste: samen maken we het een succesvolle onderneming. We streven voortdurend naar een werkomgeving waarin iedereen zich prettig voelen en het beste uit zichzelf haalt.

Wij werken samen, slimmer en beter!

Door te luisteren en te leren van elkaar, creëren we een vertrouwde en veilige omgeving met respect voor elkaar. We verbeteren ons resultaat door teamwork. Onze partners maken deel uit van dit team. Door te handelen als één leveren we de beste kwaliteit, nu en in de toekomst.

Als marktleider in de industrie zijn we vastberaden om altijd oplossingen te bieden die waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers. We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. We accepteren nooit middelmatigheid en willen het beste voor onze klant

Wat vinden jouw (toekomstige) collega's?

'Het is een leuk bedrijf waar iedereen elkaar kent en de sfeer gemoedelijk is. Op persoonlijk vlak krijg je erg veel vrijheid en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te stromen. Daarbij komt dat de arbeidsvoorwaarden goed zijn. Iedereen blijft hier altijd lang werken, dit is natuurlijk niet voor niets! Bij elke Nieuwjaarsbijeenkomst en de jaarlijkse BBQ wordt het weer benadrukt door onze directeuren: iedereen is even belangrijk en we doen het allemaal samen. En zo voelt het ook!

Hier werken in één zin? Uitdagend en afwisselend werk met veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien en door te groeien binnen het bedrijf!'

Naar de vacatures

Vragen?

Bel Nikki op 06 4306 5908 of mail naar nabbenhuis@unique.nl

DSC_4018

Vacatures

Lay-out Tekenaar
Support Medewerker ICT
Coördinator Arbo & Milieu
Business Analist
Monteur
Werkvoorbereider

✔️ Betrokken
✔️ Affiniteit met techniek
✔️ Initiatiefrijk