> Nijmegen   > Amsterdam    > Breda    > Zwolle 


Kom jij de afdeling Mortgage & Savings versterken bij ABN AMRO?

Als klantadviseur bij deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van bestaande en potentiële klanten omtrent alle onderwerpen rondom hyptoheken. De vragen zijn uiteenlopend van vragen over rentes, aflossing, hypotheekvormen, vervroegd aflossen of  andere oriënterende vragen.


Jouw nieuwe werkplek

In deze video komen verschillende adviseurs van ABN AMRO aan het woord. Zo ook Marjolijn, de team manager van de afdeling Mortgages & Savings, die trots is op haar team. Laat je inspireren door de verschillende kanten van de afdeling en wie weet sta jij er binnenkort wel tussen! 

 

Meer over Mortgage & Savings

De afdeling Mortgage & Savings van de ABN AMRO houdt zich bezig met alle hypothecaire vragen en streeft hierbij altijd naar een 9+ ervaring voor haar klanten. De afdeling is geopend maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 21.00 uur en zaterdag van 9.00 - 17.30 uur.

Je gaat hier aan de slag als klantenservice medewerker inbound en behandelt alle vragen die binnenkomen rondom hypotheken. Het betreft een informerende (geen adviserende) functie waarbij je vragen binnenkrijgt over (aflossingsvrije) hypotheken, rentemiddeling en bijvoorbeeld hypotheekrente. Elk telefoongesprek is anders wat het werk erg afwisselend maakt. Je bent niet bang om de telefoon op te nemen en een prettig klantgesprek te houden.

Om op deze afdeling te werken heb je een sterke ambitie om door te blijven leren. Je moet namelijk drie Wft-certificaten behalen. De Wft Basis behaal je voor start. Daarna leer je on the job door voor Hypothecair, Consumptief, Inkomen en Vermogen. 

De afdeling Mortgages & Savings is een informele afdeling waar een echte teamspirit heerst. Er staat een tafeltennistafel en men drinkt geregeld vrijdagmiddag een borrel.

 

Daily Contacts
ABN AMRO

Yeswindem over zijn werk bij ABN AMRO

Klantadviseur bij Daily Contacts
Wat ik écht geleerd heb hier is communicatie. Klanten die geëmotioneerd zijn op een nette manier te woord staan.

Linda over haar werk bij ABN AMRO

Adviseur bij Dagelijkse Bankzaken
Aan de buitenkant verschillen banken misschien niet zo veel, als personeel maken wij HET verschil.

Nelda over haar werk bij ABN AMRO

Klantadviseur bij Daily Contacts
Bij ABN AMRO heb ik het gevoel dat je mensen écht verder kunt helpen. Dat is wat voor mij dit werk leuk maakt.

Shelby over haar werk bij ABN AMRO

Klantadviseur bij Daily Contacts
ABN AMRO, het bedrijf waar ik mijzelf mag zijn en ik mij voor een keer geen nummertje voel. Sky is the limit omdat je jouw eigen groei kan bepalen hoe hard je wil gaan. Een werkgever om dankbaar voor te zijn.

Jolanda over haar werk bij ABN AMRO

Klantadviseur bij Medici & Vrije Beroepen
Ik voelde mij onmiddelijk thuis door de leuke collega's, die mij met raad en daad bijstonden. Ik werk er ruim een jaar met ontzettend veel plezier.

Bilal over zijn werk bij ABN AMRO

Klantadviseur bij Daily Contacts
ABN AMRO als werkgever is ideaal als je op zoek bent naar een baan met doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. De leuke collega's en fijne sfeer op de werkvloer maken het plaatje compleet.

Vacatures bij Mortgage & Savings