Onderzoek Customer Journey

Vanuit Unique zou ik graag kijken naar de huidige customer journey, vanuit het perspectief van onze klanten. Dit komt voort uit de ontwikkelingen in de huidige arbeidsmarkt wat een aangescherpte kandidaat gerichte en data-gedreven manier van werken vraagt.

Het doel is om inzicht te krijgen in de huidige ervaring op het gebied van klantervaring en de mogelijkheid om deze aan te scherpen.

Hiervoor heb ik een vragenlijst opgesteld, heel graag ontvang ik uw antwoorden. 

Talent Scan
Ons doel is om de fit tussen onze klanten, vacatures en organisatie te vergroten. Hiervoor willen wij de Talent Scan inzetten. De Talent Scan maakt het voor kandidaten mogelijk om Talenten te ontdekken en voor Unique om Talenten te herkennen. De uitkomsten van deze scan kunnen toegevoegd worden aan het voorstel profiel van een kandidaat.

Doelgroep onderzoek
Voor het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures is het belangrijk om de doelgroep duidelijk in kaart te hebben.

Wanneer is er voor de laatste keer een onderzoek gedaan naar de doelgroep of het kandidaat profiel waar u naar op zoek bent?
Op welke manier kan Unique het beste een doelgroep onderzoek afnemen?

Indien van toepassing

Inzichten en verwachtingen
De volgende vragen gaan over de wervingsfase van kandidaten voor de openstaande vacatures. 

Indien van toepassing

Sollicitatiegesprekken 
Unique is benieuwd naar de huidige ervaringen op het gebied van sollicitatiegesprekken en eventuele ruimte ter verbetering. 

Indien van toepassing

Indien van toepassing

Start kandidaat
Unique is benieuwd naar de huidige ervaringen op het gebied van het starten van een kandidaat op een nieuwe functie en eventuele ruimte ter verbetering. 

Indien van toepassing

Indien van toepassing

Heel erg bedankt voor uw antwoorden. Mocht u nog extra toevoegingen of opmerkingen hebben, dan mag u deze hieronder in het tekstvak achterlaten. Mocht u liever niet uw gegevens willen achterlaten, dan is het ook mogelijk om de vragenlijst anoniem in te dienen. 

Bij vragen over de vragenlijst, hoor ik het graag. Ik ben het beste te bereiken per mail: pwezendonk@unique.nl

Met vriendelijke groeten,

Pien Wezendonk