Volg het werk & leertraject tot Operator bij Unique

Via Unique krijg jij de kans om het vak van operator te leren! In de huidige krappe markt van operators kun jij al snel het verschil maken. Unique biedt jou daarom een betaalde opleiding tot operator aan. Daarnaast ga je meteen aan de slag voor het bedrijf, waarvoor je ook betaald krijgt.

Operator bij Unique:

👌 Een betaalde mbo-3 opleiding tot operator. Ook ga je al starten binnen het bedrijf in een andere functie tot je de opleiding voltooid hebt!

👌 Binnen 2 jaar heb jij een landelijk erkend mbo-3 diploma!

👌 Eén dag in de week les, de andere vier dagen ben jij aan het werk!

👌 Jouw startsalaris ligt op €11,76 bruto per uur exclusief 128% ploegentoeslag

👌 Heb je al een basis opleiding tot operator? Dan bieden wij jou een vervolgopleiding aan!

Overzicht inschrijfprocedure

Mijn hoogst genoten opleiding is:

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Stappenplan operator Tilburg (2)

Over operator

Als operator houd jij je bezig met het bedienen van machines in een industriële omgeving. Hier voer je verschillende processen en bewerkingen uit op materialen, halffabricaten en producten. Jij zorgt ervoor dat de machine de juiste bewerking uitvoert op het product. Goede focus is voor een operator essentieel, want je moet ervoor zorgen dat de machine de juiste aantallen en kwaliteit levert. Indien nodig verander je bepaalde instellingen van de machine, zodat de kwaliteit en de aantallen worden geleverd die gewenst zijn. 

Hier vind je vacatures die lijken op de functie waar jij een werk & leertraject voor volgt. Heb je al een opleiding tot operator gevolgd? Dan hebben wij mooie functies voor je!

Contactgegevens Unique Tilburg

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de vestiging!

Unique Tilburg
Spoorlaan 372 
5038 CD Tilburg
013-5440540

Contactgegevens Unique Waalwijk

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de vestiging!

Unique Waalwijk
Grotestraat 211
5141 JD Waalwijk
013-5440540