Pedagogisch medewerker

Werken in de Kinderopvang bij Unique!

€2116,- tot €2887,- bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur;
Zelf je diensten indelen of vaste uren;

Check of jij de juiste opleiding hebt!

Of scroll naar beneden voor de vacaturetekst en schrijf je in.

Over jouw werk als medewerker Kinderopvang bij Unique

Typisch werkdag

In de ochtend ga jij aan de slag op het kinderdagverblijf bij jou om de hoek. Vol energie ga je de deur uit op weg naar jouw werklocatie van vandaag.

Bij aankomst word je welkom geheten door de vaste groepsleidster van de locatie, die blij is dat jij de groep vandaag komt ondersteunen. Jij bespreekt samen met jouw collega’s van vandaag de dagplanning. Het is een zonnige dag, dus jullie gaan lekker met de kinderen naar buiten. Na het smeren van de broodjes voor de lunch en het middagdutje van de kinderen, staat een knutselmiddag op het programma. Jij hebt een leuke opdracht bedacht, die veel bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind.

De dag vliegt voorbij, voordat jij het weet staan de eerste ouders alweer voor de deur om hun kind op te halen. Jij doet een overdracht naar de ouders en zwaait het kindje uit. Nadat alle kinderen zijn opgehaald neem jij afscheid van je collega’s van vandaag en ga jij met een voldaan gevoel weer naar huis.

Proces

1. Jij schrijft je in via het formulier
2. Jij komt op kennismakingsgesprek 
3.  Wij vragen jouw VOG aan (verklaring omtrent gedrag)
4. Aan de slag!

Jij krijgt

Jouw salaris ligt tussen de €2116,- en €2887,- bruto per maand o.b.v. 36 uur, afhankelijk van jouw werkervaring

Jij krijgt ook een reiskostenvergoeding van €0,11 tot €0,19 cent per km en bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op. Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds.

Binnen Unique hebben wij de aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou de mogelijkheid tot het volgen van diverse online trainingen.

Praktische informatie
Wij werken samen met verschillende locaties in Den Haag, Roosendaal, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven Barneveld, Arnhem, Doetinchem, Groningen, Utrecht en Amsterdam. 

Bij Unique werken wij met een flexpool, waarbij je zelf je diensten indeelt en bij verschillende locaties werkt. Werk jij liever vaste uren/diensten bij 1 of 2 locaties, dan is dat ook gewoon mogelijk!

Om als pedagogisch medewerker Kinderopvang bij Unique te kunnen starten heb jij een diploma conform de cao Kinderopvang. Heb jij de juiste opleiding

Check hier je diploma!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Uitgelichte vacatures

Buitenschoolse opvang Amsterdam

Pedagogisch medewerker Amsterdam

Pedagogisch medewerker Zaandam