Solliciteer voor het Risk Insurance Traineeship

Het werving- en selectieproces voor dit traineeship loopt via Unique.
Wanneer je wordt aangenomen, treed je in dienst bij Unique en word je gedetacheerd via Unique.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

LOGO_VNAB_PMS

Unique, partner van de VNAB

Het werving- en selectieproces voor het Risk Insurance Traineeship van de VNAB ligt bij Unique. Heb je interesse in het traineeship? Wij kunnen je alles vertellen over het programma en helpen bij je sollicitatie.

Maxine Unique

Sabine Dekker
Manager

sabine.dekker@uniquecustomercare.nl
010 - 4148460

Risk has the Future

Ruben, Shalinie, Sheralyn en Mark vertellen wat het werken in de zakelijke verzekeringsmarkt zo leuk maakt.

Veelgestelde vragen

Een jaar lang ga je aan de slag bij drie verschillende bedrijven in de zakelijke verzekeringsmarkt. Je werkt 5,5 maand bij een verzekeraar, 5,5 maand bij een verzekeringsmakelaar en 1 maand bij een expertisebureau. Zo leer je de volledige branche goed kennen.

Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma gericht op persoonlijk leiderschap en soft skills en krijg je een uitgebreid programma met vakinhoudelijke opleidingen, zoals juridische masterclasses, de WFT-opleidingen en diverse kennissessies. Voor meer informatie over de inhoud van het programma ga je naar riskhasthefuture.nl.

Tijdens het traineeship werk je bij drie verschillende bedrijven; een verzekeraar, een verzekeringsmakelaar en een expertisebureau. Bedrijven waar je als trainee aan de slag kunt gaan, zijn bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, AON of HDI. Een overzicht van alle deelnemende bedrijven vind je op riskhasthefuture.nl.
Je kunt jouw voorkeur voor bedrijven waar je wilt werken aangeven. We kunnen niet garanderen dat je altijd bij deze bedrijven geplaatst wordt.
De VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.) is de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt en zij faciliteert dit traineeship voor haar leden en partners. Tijdens het traineeship ga je als trainee aan de slag bij deze leden en partners. Unique verzorgt samen met de VNAB het selectieproces.

Na je sollicitatie bekijken we jouw cv en motivatie en bepalen of je geschikt bent voor het traineeship. Ben jij op basis van de belangrijkste competenties geschikt voor de functie? Dan bellen we jou voor een kort telefonisch interview en nodigen we je uit voor een gesprek. Als uit dit gesprek blijkt dat het traineeship goed bij jou past, dan stellen we je voor bij de VNAB.

Als de VNAB graag wil kennismaken, ontvang je een uitnodiging voor een kort digitaal koffiemoment. Tijdens dit moment kom je meer te weten over het programma en kun je al vragen stellen. De vervolgstap is een uitnodiging voor de selectiedag bij de VNAB. Indien je bent geselecteerd, ontvang je een aanbod voor je contract en maak je kennis met de bedrijven waar je aan de slag gaat. Zodra je hebt getekend, is jouw plek gegarandeerd en start je in september met het traineeship!
Je gaat aan de slag bij een drietal leden van de VNAB, maar krijgt een contract bij Unique. Unique is dan ook officieel jouw werkgever gedurende het volledige traineeship. Daarmee zorgt Unique voor onder andere het tijdig uitbetalen van je salaris, sociale afdrachten en begeleiding tijdens eventuele ziekte.