Solliciteer voor het Risk Insurance Traineeship

LOGO_VNAB_PMS
x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Unique, partner van de VNAB

Het werving- en selectieproces voor het Risk Insurance Traineeship van de VNAB ligt bij Unique. Heb je interesse in het traineeship? Wij kunnen je alles vertellen over het programma en helpen bij je sollicitatie.

Maxine Unique

Maxine Kersten
Senior Consultant

mkersten@unique.nl
010 - 4148460

Risk has the Future

Ruben, Shalinie, Sheralyn en Mark delen hun ervaringen over Risk Insurance in deze video.

Veelgestelde vragen

We bekijken jouw cv en motivatie en bepalen of je geschikt bent voor het traineeship. Ben jij op basis van de belangrijkste competenties geschikt voor de functie? Dan bellen we jou voor een kort telefonisch interview en nodigen we je uit voor een gesprek. Als uit dit gesprek blijkt dat het traineeship goed bij jou past, dan stellen we je voor bij de VNAB.

Als de VNAB graag wil kennismaken, ontvang je een uitnodiging voor een kort digitaal koffiemoment. De vervolgstap is een uitnodiging voor een selectiedag bij de VNAB. Indien je bent geselecteerd, ontvang je een aanbod voor je contract. Zodra je hebt getekend, is jouw plek gegarandeerd en start je in september met het traineeship!
Je volgt het traineeship via de VNAB, maar krijgt een contract bij Unique. Unique is dan ook officieel jouw werkgever gedurende het volledige traineeship. Daarmee zorgt Unique voor onder andere het tijdig uitbetalen van je salaris, sociale afdrachten en begeleiding tijdens eventuele ziekte.
Voor meer informatie over de inhoud van het programma ga je naar riskhasthefuture.nl.
Tijdens het traineeship werk je bij drie verschillende bedrijven. Een overzicht van alle deelnemende bedrijven vind je op riskhasthefuture.nl.
Je kunt jouw voorkeur voor bedrijven waar je wilt werken aangeven. We kunnen niet garanderen dat je altijd bij deze bedrijven geplaatst wordt.