SOS International

Welkom bij UWV!

Leuk dat je hier bent! Jij gaat binnenkort starten bij UWV!
Op deze pagina vind je als het goed is alle informatie die je nodig hebt. Onderaan de pagina vind je de meest gestelde vragen.
Heel veel succes en vooral plezier bij UWV!

Belangrijk om te weten!

Adminsitratie

Urenverwerking

Na je eerste werkweek kan je in MyUnique je gewerkte uren indienen welke geaccordeerd zullen worden door jouw leidinggevende. Daarna komen jouw uren bij Unique terecht waarna ze uitbetaald worden.

Wij verwerken de uren wekelijks op donderdag en vrijdag. Je kan, afhankelijk van je bank je salaris de volgende dag op je rekening verwachten. Je kan er ook voor kiezen om per 4 weken uitbetaald te worden. Wil je dit aanpassen? Stuur dan een e-mail naar werkenbijuwv@unique.nl

 

MIJN UNIQUE

MijnUnique (portaal) is de digitale omgeving waar je:

  • Gewerkte uren kan indienen
  • Loonstroken kan inzien;
  • Verlofuren kan aanvragen;
  • Declaraties kan indienen (OV kosten/VOG kosten/km vergoeding).
  • Verschillende handleidingen kan vinden over bovenstaande handelingen

Voor de training worden of Km vergoeding of OV kosten vergoedt. Dit kan je declareren via het portaal. De uren en declaraties worden goedgekeurd door je leidinggevende. LET OP: je bent zelf verantwoordelijk dat de uren ook op tijd worden goedgekeurd. Je komt op MijnUnique door naar www.Unique.nl te gaan en in het lint bovenaan op MijnUnique te klikken.

csm_Ipad_laptop_bril_stethoscoop_tafel-1000_9d2acb4f72

Jouw laptop en telefoon

Je gaat met een grote groep deze uitdaging aan. Dat betekent dat niet iedereen op kantoor kan werken. Het UWV zorgt ervoor dat elke medewerker een eigen laptop en telefoon krijgt om mee te werken. Werk je thuis? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor een goede internetverbinding. 

 

 

Agenda

Vakantie & verlof

De vakantie-uren die je hebt opgebouwd mag je na akkoord van je leidinggevende opnemen. Je kan in MyUnique je actuele saldo vakantie-uren inzien.

Je vakantie-uren dien je zelf in MyUnique te registreren waarna je ze uitbetaald krijgt na het eerstvolgende verloningsmoment.

Kort verzuim mag je opnemen als je een medische afspraak hebt die je niet in eigen tijd kan plannen. Stem dit vooraf af met jouw leidinggevende én consultant.

Protocollen en leefregels

Ben je ziek?

Bel jouw leidinggevende voor jouw gebruikelijke starttijd om je ziek te melden. Tussen 8.30 en 9.00 uur of zodra je ziek naar huis gaat bel je met Unique om je ziek te melden. Tijdens je ziekte dien je bereikbaar te blijven zodat onze Arbodienst Acture of jouw consultant contact met je kan opnemen. Onze verzuimafdeling Acture neemt vervolgens contact met je op zodat zij je kunnen begeleiden tijdens het ziekteverzuim. 

LET OP: je dient je ziekte-uren zelf in op MyUnique. 

Weer beter?

Zodra je weer beter bent meld je dit telefonisch bij Unique. Afhankelijk van je contract heb je één of meerdere wachtdagen. Vraag jouw consultant wat voor jou geldt.

LET OP: Ziekmeldingen moeten altijd telefonisch doorgegeven worden. Meldingen via voicemail, mail, sms of Whatsapp worden niet erkend.


 

thuiswerken

Corona-maatregelen bij UWV

UWV volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat jij niet altijd naar kantoor kan om te werken. Om goed voorbereid en gezond aan het werk te blijven verzoeken we je deze maatregelen goed door te lezen indien jij op een van de kantoren van UWV langskomt.

Tips voor thuiswerken

We werken veel thuis, dit is goed voor de gezondheid en het mileu, maar kan ook zorgen voor andere fysieke of mentale klachten. Om verantwoord thuis te werken hebben wij een pagina opgericht die jou tips en inspiratie geeft op het gebied van thuiswerken. Lees meer over de pagina hier.

 

Meest gestelde vragen

Hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht je iets hier in missen, dan vernemen we het graag.

 

Contractvorm

 

Waar kan ik de CAO vinden?
De CAO voor uitzendkrachten kun je hier terugvinden op onderstaande link:

Uren indienen

Hoe en wanneer boek ik mijn uren?
De uren die je gewerkt hebt voer je in je portaal onder “uren invoeren”. Het is verstandig om de uren op vrijdag in je portaal te zetten en op “opslaan en inleveren” te klikken. In het begin van de week keurt namelijk het UWV de uren goed. 

Wanneer gebruik normale werkuren en wanneer thuiswerkuren?
Door Corona wordt er veel vanuit huis gewerkt. Als je daadwerkelijk thuiswerkt en niet reist voer je de thuiswerkuren in. Ga jij naar het kantoor toe dan voer je normale werkuren in. Dit verband leggen wij ook met de reiskostenvergoeding. Wanneer jij thuiswerkt wordt er geen reiskostenvergoeding uitbetaald.

Declaraties

Hoe moet ik mijn Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) declareren? 
De Verklaring Omtrent Gedrag kan je vanaf je eerste werkdag declareren in je portaal. De declaratie dien je in met het betaalbewijs die je ontvangen hebt.

Waar moet ik mijn VOG naar toe sturen als ik deze heb ontvangen?
Je mag van je VOG een duidelijke foto of scan maken en deze mailen naar werkenbijuwv@unique.nl

Hoe kan ik mijn reiskosten declareren?
De reiskosten kan je in je portaal declareren. De kosten die gemaakt zijn met het openbaar vervoer dienen wekelijks te worden ingediend met het reisoverzicht. Daarbij moet ook de kostenplaats worden toegevoegd.

Verlof

Waar kan ik een overzicht vinden van mijn verlof uren?
De verlof uren kan je terugvinden onderaan op je loonstrookje maar ook in je portaal. Je totale verlof uren zijn de wettelijke en de bovenwettelijke bij elkaar opgeteld.

 

 

Contact

Wij willen je graag helpen met het beantwoorden van je vragen en zijn hiervoor dagelijks bereikbaar. Je kunt je vragen ook per e-mail stellen. We streven ernaar om je vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

T: 020 6711611
E: werkenbijuwv@unique.nl

Consultants van Team UWV

Angelique

Angelique Rustemeijer

Manager Team UWV
Denise

Denise Visser-van Dijk

Consultant voor Zwolle & Arnhem
06 284 49 446
Fatiha

Fatiha Fassima

Consultant voor alle locaties
Leo

Leo Zandvliet

Consultant voor Rotterdam & Hengelo
06 510 84 210
Lisanne

Lisanne Viel

Consultant voor Groningen & Leeuwarden
06 183 44 794
Lotte

Lotte Aerts

Consultant voor Den Haag & Rotterdam
06 136 04 251
Nick

Nick de Kogel

Consultant Amsterdam, Utrecht & Almere
06 832 84 464

Shirley

Shirley Louws

Consultant voor Amsterdam & Alkmaar
06 380 60 995
Tamara

Tamara Drummen

Consultant voor Venlo, Breda & Amsterdam
06 430 66 003
Verena

Verena Kurtyka

Consultant Eindhoven & Heerlen
06 380 46 787

Over UWV