Detecting Financial Crime (ABN AMRO)

> Amersfoort  > Amsterdam   > Rotterdam   > Zwolle   > Den Bosch  > Breda  > Nijmegen


Kom jij witwaspraktijken opsporen bij ABN AMRO?

De afdeling Detecting Financial Crime zoekt mensen die actief mee willen werken aan (preventieve) onderzoeken naar witwaspraktijken (en meer). Wil jij onderdeel van dit team worden?
Lees snel verder welke interessante mogelijkheden deze nieuwe afdeling biedt.

Over de afdeling Detecting Financial Crime

De afdeling DFC heeft enkele posities vacant waarin je ABN AMRO helpt met het controleren van klanten op verschillende fraudepraktijken. Er zijn drie functies gecreëerd om de financiële veiligheid te waarborgen;

Transactie analist (CDD)

Verantwoordelijk voor Anti-Money Laundering (AML) en Transaction Monitoring (TM), dit doe je geheel op basis van het raadplegen van de tools van ABN AMRO. Jij analyseert verdachte transacties en werk je achter de schermen. 

Analist Know Your Client (KYC)

In de functie Know Your Client analist zijn we op zoek naar mensen die analytisch sterk zijn en het leuk vinden om zich helemaal vast te bijten in een klantdossier. In deze functie ga je naast het onderzoeken van het dossier ook in gesprek met de klant. 

Administratief medewerker

Er zijn verschillende administratieve functies beschikbaar binnen DFC. Hierin ben je voornamelijk bezig met het compleet maken van de dossiers, denk aan: gegevens opvragen, aanvullen en corrigeren. In sommige gevallen neem jij contact op met de klant.

Voor elke functie is er een uitgebreid inwerktraject bij de klant.

Werken bij ABN AMRO

Freya, Junior Financial Crime analist, vertelt.. 

Herken jij jezelf in de Business Principles van ABN AMRO?


> Ik streef naar de beste oplossingen voor mijn klant
> Ik neem mijn verantwoordelijkheid
> Ik neem alleen risico's die ik overzie
> Ik handel duurzaam
> Ik ben een bevlogen professional
> Ik verbind door samen te werken

Werken via Unique

Benieuwd wat de voordelen zijn om via Unique aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

Op contract bij Unique, op contract bij ABN AMRO.

Van Unique krijg je een uitzendovereenkomst voor de duur van je opdracht. Tijdens je opdracht krijg je de mogelijkheid om workshops en trainingen te volgen bij ABN AMRO. Je krijgt ook een jaarabonnement op een online trainingsportal (GoodHabitz). Via dit kanaal kun je verschillende opleidingen volgen.

Een groot deel van de medewerkers die via Unique bij ABN AMRO gaan werken krijgt bovendien een contract bij de bank zelf. Je begint met een overeenkomst via Unique, maar met goede ervaring van beide kanten is er kans dat jij wordt overgenomen door de bank. Denk ook aan de vele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, hier liggen genoeg kansen voor jou!

Goed opgeleid. Een interne opleiding bij ABN AMRO.

Bij ABN AMRO vinden ze het belangrijk dat jij zelfverzekerd aan de slag kan. Daarom heeft de afdeling Detecting Financial Crime een inwerktraject samengesteld die jou gaat klaarstomen voor jouw nieuwe functie.

Hier leer je alles van wet- en regelgeving tot dagelijkse administratieve zaken en interne systemen. Alles komt aan bod! Het inwerktraject wordt verzorgd door de werkgever en er zitten geen extra kosten aan verbonden voor jou. Tijdens het inwerktraject dien je fulltime beschikbaar te zijn.

Solliciteer je op een vacature van ABN AMRO?

Dan kan het zomaar zijn dat je binnen een week een baan hebt. Na je sollicitatie kan het heel snel gaan. Lees verder op deze pagina meer over de sollicitatieprocedure.

Bij ABN AMRO werk je op een kantoor of op een specialistische afdeling. De werktijden zijn flexibel. Je werkt bij een bank met aandacht voor diversiteit, innovatie, veiligheid en klantbeleving. Én voor opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

 

The Dark Side of Money

Bekijk de film om een impressie te krijgen van het werk waar jij je mee bezig gaat houden.

Bekijk alle vacatures

Sollicitatieprocedure

Wil je werken bij ABN AMRO? Dan solliciteer je via Unique. Vele anderen gingen je voor. Het dedicated ABN AMRO Team van Unique werkt al jarenlang succesvol samen met ABN AMRO. Ben jij de talentvolle nieuwe collega en solliciteer je via Unique bij ABN AMRO, dan volg je deze stappen.

Vacatures bij Detecting Financial Crime

18 vacatures