Detection Financial Crime (ABN AMRO)

> Utrecht    > Amsterdam    > Rotterdam    > Zwolle 


Kom jij witwaspraktijken opsporen bij ABN AMRO?

De afdeling Detection Financial Crime zoekt mensen die actief mee willen werken aan preventieve onderzoeken naar witwaspraktijken (en meer). Wil jij onderdeel van dit team worden?
Lees snel verder welke interessante mogelijkheden deze nieuwe afdeling biedt.

Over de afdeling Detection Financial Crime

De afdeling DFC heeft enkele posities vacant waarin je ABN AMRO helpt met het controleren van klanten op verschillende fraudepraktijken. Er zijn drie functies gecreëerd om de financiële veiligheid te waarborgen;

Transactie analist (CDD)

Verantwoordelijk voor Anti-Money Laundering (AML) en Transaction Monitoring (TM), dit doe je geheel op basis van het raadplegen van de tools.

Klantanalist (KYC; Know Your Client)

In de functie Know Your Client zijn we op zoek naar mensen die niet bang zijn om contact op te nemen met klanten van ABN AMRO. In deze functie heb je direct klantcontact met MKB-bedrijven en Private Bankers.

Administratief medewerker (regisseur)

Je onderzoekt de klantdossiers, zonder direct contact met klanten te hebben.

Voor al deze functies heb je een Hbo of Wo opleiding nodig, maar je krijgt altijd een training van drie maanden waarin je alles leert wat je nodig hebt om de functie goed uit te kunnen voeren.

Werken bij ABN AMRO

Benieuwd hoe het is om bij ABN AMRO te werken? Bekijk de onderstaande filmpjes waarin collega’s vertellen over hun ervaringen, carrière en drijfveren.

Herken jij jezelf in de Business Principles van ABN AMRO?


> Ik streef naar de beste oplossingen voor mijn klant
> Ik neem mijn verantwoordelijkheid
> Ik neem alleen risico's die ik overzie
> Ik handel duurzaam
> Ik ben een bevlogen professional
> Ik verbind door samen te werken

Werken via Unique

Benieuwd wat de voordelen zijn om via Unique aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

Op contract bij Unique, op contract bij ABN AMRO.

Van Unique krijg je een contract voor anderhalf jaar. Tijdens dat jaar volg je ook workshops en opleidingen. Je krijgt ook een jaarabonnement op een online trainingsportal (GoodHabitz). Via dit kanaal kun je verschillende opleidingen volgen.

Een groot deel van de medewerkers die via Unique bij ABN AMRO gaan werken krijgt bovendien een contract bij de bank zelf. Je solliciteert op project basis, met goede ervaring van beide kanten is er kans dat jij wordt overgenomen door de bank. Denk ook aan de vele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, hier liggen genoeg kansen voor jou!

Goed opgeleid. Een interne opleiding bij ABN AMRO.

Bij ABN AMRO vinden ze het belangrijk dat jij zelfverzekerd aan de slag kan. Daarom heeft de afdeling Detection Financial Crime een opleiding ingericht die jou de eerste 3 maanden gaat klaarstomen voor jouw nieuwe functie.

 Hier leer je alles van wet- en regelgeving tot dagelijkse administratieve zaken en interne systemen. Alles komt aan bod! De opleiding wordt verzorgd door de werkgever en er zitten geen extra kosten aan verbonden voor jou. De eerste 3 maanden ben jij 36 uur per week beschikbaar in Rotterdam of Utrecht. Dit wil je niet missen!

Solliciteer je op een vacature van ABN AMRO?

Dan kan het zomaar zijn dat je binnen een week een baan hebt. Na je sollicitatie kan het heel snel gaan. Lees verder op deze pagina meer over de sollicitatieprocedure.

Bij ABN AMRO werk je op een kantoor of op een specialistische afdeling. De werktijden zijn flexibel. Je werkt bij een bank met aandacht voor diversiteit, innovatie, veiligheid en klantbeleving. En voor opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil je werken bij ABN AMRO? Dan solliciteer je via Unique. Vele anderen gingen je voor. Het dedicated ABN AMRO Team van Unique werkt al jarenlang succesvol samen met ABN AMRO. Ben jij de talentvolle nieuwe collega en solliciteer je via Unique bij ABN AMRO, dan volg je deze stappen.