Wat krijg je van ons?

Behalve iedere dag vers fruit, gezelligheid en veel verantwoordelijkheid bieden wij jou het volgende:

Een baan voor 28 tot 34 uur per week (verdeeld over minimaal 4 dagen);
Mooi salaris van €14,35 bruto per uur;
Kans op een contract bij Menzis bij goed functioneren;
Een gezellig team van enthousiaste collega’s;
Voor jouw start bij Menzis haal jij op kosten van Unique je WFT Zorg certificaat. De opleiding betalen wij voor jou, het leren doe je in je eigen tijd; 
•      Uitgebreid (betaald) opleidingstraject;

De klantenservice van Menzis is geopend van maandag tot en met vrijdag en van 8:00 tot 18:00 uur. Tussen deze tijden krijg jij je eigen rooster. De openingstijden worden ruimer vanaf half november tot en met januari omdat consumenten op dat moment van verzekering kunnen veranderen. In die periode werk je incidenteel in de avonden en in het weekend.

Wat ga je doen?

Jij vindt vitaliteit en gezondheid belangrijk, daarom wil je werken bij Menzis. Iedere dag staat er vers fruit voor je klaar en kies jij voor het bureau met bijvoorbeeld de fietsstoel. Bovendien vind jij het leuk lekker sportief bezig te zijn, en daarom sta jij vooraan bij het organiseren van een sportief evenement met je team!

Van nature ben jij daadkrachtig en een echte doorzetter. Dat is ook nodig, want dagelijks sta jij samen met je team klanten telefonisch te woord over verzekeringen van Menzis. Klanten vragen jou naar de inhoud van de zorgpakketten, vergoedingen, het eigen risico, premies etc. Het is belangrijk dat jij je goed kunt inleven in iedere situatie en vervolgens opzoek gaat naar de beste oplossing voor de klant. Kom je er niet uit? Geen probleem; je collega's staan altijd voor je klaar, net als jij voor hen. Desalniettemin durf jij ook zeker zelf beslissingen te nemen en ben jij zelfverzekerd genoeg om iedere klant een duidelijk antwoord te geven. 

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent verantwoordelijk voor de klant die je spreekt, en dat voel jij. Je zoekt naar de beste oplossing voor je klant en geeft het proactief aan als je denkt dat processen of systemen beter kunnen. Bovendien ben jij flexibel en pak je snel nieuwe dingen op. Zijn er nieuwe verzekeringsvoorwaarden? Voor jou geen probleem, jij past je gemakkelijk aan. Bovendien heb jij:

Minimaal een havo of mbo4 diploma, maar wel met hbo werk- en denk niveau;
Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie, zodat je het werk gemakkelijk eigen maakt;

Reageer nu!

Gemakkelijk en eenvoudig binnen 1 minuut, zonder cv of motivatiebrief.
Binnen 48 uur nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken..