Werken bij Unique Finance

Bij Unique werk je met plezier, want jouw werk is bijzonder. Je helpt organisaties naar een hoger niveau en sollicitanten krijgen een baan waar ze plezier in hebben. Omdat jij naar ze luistert, naar hun ambities en wensen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, daarom ben je Unique.

Ben jij op zoek naar een functie in de arbeidsbemiddeling waarin vrijheid voorop staat? Een functie waarin je je eigen vestiging mag opzetten en uitbouwen? Waarbij je een lease auto, telefoon en laptop krijgt en waarin flexibel werken geen probleem is?

Lees dan snel verder!

Business Consultant Unique Finance

Unique Finance is voor diverse regio’s (Rotterdam, Amsterdam, 's-Hertogenbosch en Utrecht) opzoek naar consultants die zich gaat bezig houden met de werving en selectie van Finance professionals op HBO- en WO-niveau. Denk aan profielen zoals een junior controller of allround financial.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vestiging en het daarbij behorende resultaat. Jij bent de baas! Je krijgt je eigen gebied toegewezen waarvoor jij de werving & selectie, acquisitie en het relatiebeheer oppakt. Kortom: veel verantwoordelijkheid waarin je zelf de werkwijze bepaalt om je eigen doelstelling te behalen.

Omdat je je eigen vestiging runt, komen de overige werkzaamheden overeen met die van een vestigingsmanager: ook het maken van de business forecast en verschillende rapportages behoren tot jouw takenpakket.

Wat krijg jij hiervoor terug?

Uiteraard ontvang jij een passend salaris (€2600,- tot €3000,- afhankelijk van jouw ervaring), met bijbehorende bonusregeling. Daarbij komen 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag. Om uit te blinken in jouw werk zullen we je zo goed mogelijk faciliteren; dit doen we o.a. met een auto van de zaak, smartphone én laptop.

Werk jij graag flexibel? Mooi, hier houden wij ook van! Werk jij graag in de Lobby van een hotel, of vanuit huis? Of werk je toch het liefst op een van onze 'Flagship Stores'? Jij bepaalt! Het belangrijkste is dat jij in een omgeving werkt waar je optimaal tot je recht komt.

Jij krijgt toegang tot het ruime aanbod van opleidingen en trainingen via de Unique Academy & Unique University. Zo blijf jij je ontwikkelen in je functie, maar kun je ook doorgroeien binnen Unique. De mogelijkheden zijn groot! 

 

Als je in de spiegel kijkt zie jij:

  • Een echte professional met minimaal 3 jaar werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling;
  • Een nieuwsgierige, pro-actieve en consulatant met een hoog kwaliteit- en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een adviseur voor je eigen klanten, in deze rol ben jij dé kennis- en sparringsparner;

 

Daarnaast ben jij:

  • In het bezit van een rijbewijs B, zodat je jouw klanten en kandidaten kunt bezoeken!
  • Bij voorkeur full-time, maar minimaal 32 uur per week beschikbaar.
Sollicitatietips

ING sollicitatieprocedure Solliciteer en kom werken bij Unique

Als consultant aan de slag bij Unique Finance? Vul jouw gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Upload jouw cv

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Unique en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers. Het bestand mag als word- of pdf bestand worden aangeleverd en moet kleiner zijn dan 1,5MB.

Over werken bij Unique

Angelique Matitaputty

Angelique Matitaputty - Senior Business Consultant Finance - Rotterdam en omstreken
"Unique Finance biedt zeer interessante bonusregelingen, daarnaast maak je jaarlijks kans op een VIP-reis met alle collega's die hun jaarbudget hebben behaald!'
Werken bij Unique

Marc Fransen

Marc Fransen - Business Consultant Finance - regio Haarlem, Amstelveen en Uithoorn
"Het aantrekkelijke van mijn rol binnen Unique Finance is, naast de prettige collega's en goede sfeer binnen de organisatie, de zelfstandigheid van de functie. Binnen een grote organisatie ben ik als het ware een zelfstandig ondernemer en kies ik zelf of ik mijn werk op kantoor, thuis of op een externe locatie uitvoer. Ik vind het zelf prettig om vroeg te beginnen, bijvoorbeeld omdat ik een intake heb met een kandidaat die momenteel nog ergens werkzaam is."
Over werken bij Unique

Marc van der Schee

Marc van der Schee - Business coach Finance
"Het allerleukst aan werken voor Unique Finance is voor mij in drie woorden samen te vatten, namelijk: Unique Finance Seminars. De seminars zorgen ervoor dat we onderscheidend zijn van onze concurrenten, omdat we naast onze gebruikelijke en bekende dienstverlening ook nog eens Business Partner zijn op het gebied van kennis voor onze financiële contactpersonen. Hoe cool is dat?!"