Werken bij Unique Scheepvaart & Transport

Bij Unique werk je met plezier, want jouw werk is bijzonder. Je helpt organisaties naar een hoger niveau en sollicitanten krijgen een baan waar ze plezier in hebben. Omdat jij naar ze luistert, naar hun ambities en wensen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, daarom ben je Unique.

Ben jij op zoek naar een functie in de arbeidsbemiddeling waar doorgroeimogelijkheden voorop staan? Een functie waar je in alle vrijheid, verantwoordelijkheid draagt voor het behalen van jouw eigen targets? Waar je jouw deskundigheid aanbied bij zowel kandidaten als opdrachtgevers? Heb jij daarnaast een affiniteit met de logistiek?

Lees dan snel verder!

Consultant Unique Scheepvaart & Transport

Unique is voor de regio’s Rotterdam en Amsterdam op zoek naar consultants die zich gaan bezig houden met de werving en selectie van diverse professionals voor de specialty 'Scheepvaart & Transport'. Denk aan profielen zoals een allround expediteur, transportplanner of logistiek manager.

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van jouw persoonlijke doelstellingen. Om dit te bereiken wordt jij gefaciliteerd met opleiding op onze Unique Academy, trainingen en persoonlijke begeleiding. 

Als consultant bij draag jij direct bij aan de ontwikkeling van de specialty Scheepvaart & Transport. Door dagelijks na de denken over nieuwe mogelijkheden om jouw netwerk te vergroten weet jij kandidaten te binden aan Unique Scheepvaart & Transport. Jij maakt van kanidaten onze ambassadeurs!

nik-macmillan-280300-unsplash

Wat krijg jij hiervoor terug?

Uiteraard ontvang jij marktconform salaris, met bijbehorende bonusregeling. Daarbij komen 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag. Om uit te blinken in jouw werk zullen we je zo goed mogelijk faciliteren; laten we bespreken wat jij nodig hebt om je werk goed uit te voeren!

Jij krijgt toegang tot het ruime aanbod van opleidingen en trainingen via de Unique Academy & Unique University. Zo blijf jij je ontwikkelen in je functie, maar kun je ook doorgroeien binnen Unique. De mogelijkheden zijn groot! 

Ben jij de nieuwe consultant voor Unique Scheepvaart & Transport? Een korte checklist!

Ben jij:

  • Aangelegd voor een commerciele functie met een oog voor mensen;
  • Een nieuwsgierige, pro-actieve en consultant met een hoog kwaliteit- en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een deskundige en overtuigende professional voor je eigen klanten en kandidaten, in deze rol ben jij dé kennis- en sparringsparner.

 Daarnaast ben jij:

  • In het bezit van een rijbewijs B, zodat je jouw klanten en kandidaten kunt bezoeken!
  • Bij voorkeur full-time, maar minimaal 32 uur per week beschikbaar.
Sollicitatietips

ING sollicitatieprocedure Solliciteer en kom werken bij Unique

Als consultant aan de slag bij Unique Scheepvaart & Transport? Vul jouw gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Upload jouw cv

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Unique en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers. Het bestand mag als word- of pdf bestand worden aangeleverd en moet kleiner zijn dan 1,5MB.

Fleur LinkedIn

Fleur Fok

Over werken bij Unique Scheepvaart & Transport
Werken bij Unique Scheepvaart en Transport zorgt ervoor dat elke dag anders is. Het contact met klanten en kandidaten maakt de functie leuk en afwisselend. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien en met je leuke collega’s is elke dag gezellig, vooral de vrijdagmiddag borrels!
michelle-linkedin

Michelle Buik

Over werken bij Unique Scheepvaart & Transport

Bij Unique Scheepvaart & Transport hebben we het leukste team, de leukste klanten en kandidaten! Een dag is nooit hetzelfde. Behalve dat we hard werken met elkaar om voor onze toppers hun droombaan te vinden hebben we veel plezier met elkaar en beloont Unique goede prestaties. Daarnaast krijg je van Unique allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en juist die dingen te doen waar jij goed in bent.