Kom werken bij Cendris   

> Flexibel rooster       > Ideaal om werkervaring op te doen       > Gezellig team

Zorg jij ervoor dat klanten de telefoon ophangen met een glimlach?
Kom werken op de klantenservice van Cendris voor VGZ in Zwolle.

Klantadviseur voor VGZ in Zwolle

Klantadviseur VGZ in Zwolle.
Ligt jouw kracht in het vriendelijk te woord staan van mensen? En help jij mensen graag met hun problemen? Dan ben jij een match voor deze functie! Lees snel verder.


Wat ga je doen?
Als klantadviseur voor VGZ in Zwolle luister jij goed naar de klantvraag en geef jij een passend antwoord. De vragen zijn erg divers van “Welke opticien is vergoed in mijn omgeving?” tot “Ik heb een probleem met het declareren van mijn zorgkosten.”. Voor deze functie moet je je WFT Zorg behalen, en die betalen wij voor je! Lijkt jou het leuk om bij Cendris voor VGZ aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel.

Wat bieden wij jou?
- Een afwisselende baan voor langere tijd
- Een bruto uurloon van €10,10 (bij 22 jaar en ouder)
- Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt, van minimaal 32 tot 40 uur per week (fulltime)
- Een nieuw team dat je met open armen staat op te wachten
-Unique betaalt je WFT-zorg certificaat. Je studeert dus op onze kosten
-Openbaar vervoer wordt volledig vergoed, bij ander vervoer krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10 km enkele reis.
-8% vakantiegeld
-Opbouw van 24 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband
-Mogelijkheden voor extra trainingen en cursussen
-Een mooie werklocatie in Zwolle welke goed te bereiken is met het ov vanuit Kampen, Ommen, Hardenberg, Steenwijk, Meppel

Reageer direct!

Over Cendris.

werken-bij-cendris-locaties

Locaties en projecten.

Cendris heeft verschillende locaties, in heel Nederland. Op iedere locatie werkt een recruitment-specialist van Unique, speciaal voor Cendris. Neem meteen contact op met onze specialisten en hoor wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Jouw werk bij Cendris.

Jij staat centaal.

Zonder tevreden medewerkers ook geen tevreden klanten. Cendris biedt veel zorg aan haar medewerkers en heeft daarnaast interessante acties om je extra te belonen. Cendris staat voor ondernemerschap, plezier in het werk en innovatie. Door altijd vernieuwend te werk te gaan word je als medewerker steeds weer uitgedaagd. 

Solliciteer binnen 1 minuut!

En we bellen je binnen twee werkdagen op om verder kennis met je te maken en te kijken welke klant van Cendris eventueel bij jou past! 

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Werken bij Cendris Unique

Een impressie van jouw nieuwe werkplek.

Contact opnemen?

Werken bij Cendris Unique