Werken bij Unique Den Haag

Vlakbij het bruisende centrum van Den Haag zit het moderne kantoor van Unique. Op deze vestiging zijn wij hard op zoek naar een nieuwe collega die bruist van de energie! Je bent ambitieus en streeft ernaar altijd het beste uit jezelf én je collega’s te halen. Sluit dit aan op jouw competenties? Lees dan verder voor de functie van Recruitment Consultant.

Bij Unique krijg je veel vrijheid om verschillende werkzaamheden op te pakken én eigen te maken. Hierdoor is het belangrijk dat je goed kan omgaan met die verantwoordelijkheid en vrijheid.

Wij zijn een commercieel bedrijf. Hier horen uiteraard ook tegenslagen bij, maar jij laat je hier natuurlijk niet door uit het veld slaan en weet jezelf continue te motiveren!

Wil je al in contact komen met de consultants? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier. 

Solliciteer direct (zonder cv of motivatie)

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

UniqueDenHaaglogo
laan-noi-aangezicht-gebouw


Hoe ziet je dag eruit?

Rond 08:30 stap jij ons mooie kantoor op de 1e verdieping binnen. Je pakt een kop koffie of thee en kletst gezellig bij met je collega’s. Maar snel volgen de eerste mailtjes met vragen en vacatures. Om er voor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen bespreken we elke ochtend kort alle openstaande vacatures. Dit duurt maximaal een kwartier, we streven er namelijk naar zo lean mogelijk te werken. Wat is de status? Wie gaan er op gesprek? Wat moet er nog geregeld worden? We verdelen de openstaande vacatures en delen in hoe we de recruitmentstrategie gaan aanpakken. Loop je even vast? Dan wacht je niet af, maar schakel je direct de hulp in van collega’s.

Vandaag heb je drie intakegesprekken staan met goede kandidaten. Dit zijn hele diverse profielen, namelijk een magazijnmedewerker maar ook twee secretaresses. Je weet je aan te passen aan je gesprekspartner en neemt geen genoegen met een simpel antwoord, maar vraagt écht door. Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag.

Deze drie kandidaten hebben interesse getoond in een van de openstaande vacatures. Maar binnen Unique én USG hebben wij natuurlijk veel meer openstaan. Je probeert de kandidaat echt aan je te binden door alle andere mogelijkheden nog verder te bespreken. Eindstand; per kandidaat heb je wellicht wel drie vacatures waar je zijn of haar cv naartoe kan sturen. Een succesvolle dag dus, maar nu ook even focussen. Je wilt de kandidaten natuurlijk zo snel mogelijk bij de klant voorstellen. Je zet de cv’s klaar in een mooi Unique Template en schrijft een algemene indruk van het intakegesprek. Hierdoor heeft de klant al een korte indruk van de kandidaat.


Nadat je de voorstelprofielen klaar hebt stuur je deze door naar jouw sales collega die contact heeft met de desbetreffende klant. Zij sturen het profiel door en dan duimen dat de kandidaten op sollicitatiegesprek mogen komen!

Unique streeft naar een snelle terugkoppeling vanuit de klant. In deze arbeidsmarkt is dat namelijk cruciaal! Je zult het zelf ook gemerkt hebben, je wordt waarschijnlijk vaak benaderd via o.a. LinkedIn.

Goed nieuws! Je kandidaten mogen op gesprek bij de klant. Je regelt alles qua het sollicitatiegesprek met de kandidaat. Je stuurt een overzichtelijke bevestigingsmail met daarin alle informatie omtrent het gesprek. Uitkomst, de kandidaat gaat voorbereid en met een goed gevoel het gesprek in. Als de kandidaten mogen starten regel je verder ook alles omtrent het paspoort, loonheffingsformulier en de contracten.

Nu is het team weer een stapje dichterbij de kwartaalbonus én de jaarlijkse VIP reis!

 

Wie ben jij?

✔️Jij hebt (minimaal) je hbo bachelor behaald. Het liefst in een commerciële richting, maar dit is  zeker geen eis;

✔️Ben je nieuw op de arbeidsmarkt? Geen probleem, je bent van harte welkom met bijv. Horeca ervaring of callcenter ervaring óf je hebt een interessante stage gehad. Heb je wel al (recruitment) werkervaring? Dan is dat goed meegenomen en kun je je hier nog verder in ontwikkelen;

✔️Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;

✔️Je beschikt over een rijbewijs;

✔️Je bent proactief, commercieel en verantwoordelijk;

✔️Z.s.m. beschikbaar! Maar heb je een opzegtermijn en toch interesse geen probleem. Solliciteer dan ook zeker!

Wij vragen best wat van een nieuwe collega, maar daar staat ook zeker wat tegenover:

✔️Rond de €2100 o.b.v. een 40-urige werkweek. Hier valt over te onderhandelen mits je ervaring meebrengt;

✔️Reiskostenvergoeding. Kom je met OV, dan worden jouw kosten volledig vergoedt. Kom je met de fiets/scooter/lopend dan krijgt je €0,19 cent per km;

✔️Stabiliteit. Het gaat om een vaste functie. Je ontvangt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Op termijn kan dit een vast contract worden;

✔️Jaarlijkse vitaliteitsvergoeding van €250 netto;

✔️Concrete doorgroeimogelijkheden. Binnen Unique kun jij je, via onze loopbaanpaden, continue blijven ontwikkelen. Hierdoor groei je ook weer in schaal en salaris;

✔️Aantrekkelijke bonusstructuur. Het gaat om een teambonus, een goede samenwerking is dus cruciaal;

✔️VIP reis. Als de MKB unit binnen Unique het jaarbudget behaald gaan we het jaar daarop een luxe weekendje weg;

✔️Leuke personeelsfeesten. Dit jaar waren we met heel USG (onze moederorganisatie) in de AFAS LIFE. Er waren optredens van o.a. Kriss Kross Amsterdam en MAAN...;

✔️VrijMiBo’s. Op vrijdag stoppen we altijd iets eerder om een wijntje te drinken en met elkaar bij te kletsen. Soms gaan we ook nog even de stad in 🙂;

✔️SEU examen vergoeding. USG belooft een bepaalde kenniskwaliteit van haar consultants aan klanten en kandidaten. Het behalen van het SEU examen is hierdoor een must;

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Solliciteer direct (zonder cv of motivatie)

Unique Den Haag salesdag

De sollicitatieprocedure

Nu je hebt besloten te solliciteren ben je vast benieuwd hoe de procedure er verder uitziet.

1. Leuk! Je hebt besloten te solliciteren. Je kun je cv + motivatie sturen naar denhaag.office@unique.nl of rijswijk@unique.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen bij ons kantoor aan de Laan van nieuw oost indië 131 D in Den Haag

2. Sollicitatiegesprek. In totaal zullen er twee gesprekken plaatsvinden. Steeds met twee toekomstige collega’s en manager.

3. Assesment. Na het eerste gesprek (dat goed is verlopen) krijg je een uitnodiging om een assesment te maken. Dit is een IQ en EQ test. Tijdens het tweede sollicitatiegesprek zullen we ook de uitkomst hiervan bespreken

4. Starten.Niet lang na het tweede gesprek krijg je horen dat je mag starten! Je komt nog een keer langs om alles qua contracten en overige documentatie in orde te maken. We plannen ook meteen een startdatum in.

5. Onboarding. In jouw startperiode zul je veel op ons hoofdkantoor in Almere zijn en wordt je klaargestoomd om vol kennis te kunnen beginnen!

Hopelijk spreken we je snel en mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op het nummer: 070 413 11 50!

Solliciteer nu!
Tamara

Tamara Roeleveld

Recruitment consultant Unique Den Haag

Ik werk met ontzettend veel plezier bij Unique, met name omdat je veel vrijheid en ruimte krijgt om je eigen ding te doen. Daarnaast werken we met een jonge, gezellige groep collega’s wat zorgt voor een fijne werksfeer!  

Danny

Danny Noordhoek

Recruitment consultant Den Haag
Wat werken voor Unique het leukst maakt? Elke dag is anders en ik ben in mijn functie elke dag in contact met mensen. Ik heb fijne, energieke collega’s om mij heen en werk op een prettige locatie waar veel gebeurt. Ook de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling die Unique biedt, maakt het dat ik met plezier naar mijn werk ga! 
Wesley

Wesley Keetman

Sales consultant Den Haag
"Ik vind het leuk om bij Unique te werken, omdat ik bij een organisatie werk die constant in beweging is. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast werk ik met energieke mensen om me heen die zeer gepassioneerd bezig zijn met hun werk. Tot slot doen we regelmatig leuke dingen met elkaar en vormen we een heel hecht team"