Wonen in Sofia, werken bij Euroccor!

Werken voor een familiebedrijf?

Welkom in Sofia!

Als klantenservice medewerker bij Euroccor in Sofia ben jij geen nummertje. Jij bent juist de spil van het bedrijf en zorgt voor een perfecte klantbeleving! Hoe uit zich dat? Euroccor is een bedrijf dat inzet op langdurige relaties met haar cliënten en streeft naar een uitstekende klantervaring. Daar speel jij als werknemer van Euroccor een grote rol in! Jij bent de grootste kracht van Euroccor. Euroccor gelooft in het ontdekken van het potentieel dat jij hebt, begeleiden ze jou als talent en moedigt het creativiteit aan, want dat is de sleutel tot individuele ontwikkeling!

Er wordt veel waarde gehecht aan een goede opleiding en begeleiding. Jij bent immers het kloppende hart van Euroccor en zijn jouw prestaties de directe sleutel tot succes. Jou opleiden betekent voor Euroccor investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en daarnaast wordt er gekeken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf! 

Solliciteren binnen 1 minuut!

We bellen jou binnen twee werkdagen op!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.
Sofia

Wist jij dit over Sofia/Bulgarije?

In Sofia wonen zo'n 1,2 miljoen mensen en is daarmee veruit de grootste stad van Bulgarije. Het straatbeeld in Sofia wordt bepaald door brede lanen met kerken, musea en badhuizen. Hoewel Bulgarije onderdeel uitmaakt van de Europese Unie, betaalt men nog niet met de Euro. Bulgarije heeft nog steeds haar eigen munteenheid in de vorm van de Lev. Eén Lev is ongeveer €0,50 waard.

Ja knikken en nee schudden betekent in Bulgarije precies het tegenovergestelde dan bij ons. Ja knikken betekent dus nee. Nee schudden betekent dus ja. Het klimaat in Bulgarije is een landklimaat en dit wil zeggen dat het redelijk warme zomers heeft en koude winters. Er is zelfs 20 kilometer skipiste in de buurt van Sofia!

Wat regelen wij voor je?

Euroccor zorgt ervoor dat jij aankomt in Sofia en betaalt daarbij jouw vlucht naar Sofia! Een makelaar zal contact met je opnemen, zodat jij in Nederland al kunt kijken naar eventuele interessante appartementen. De eerste dag in Sofia ga jij al op pad met de makelaar om jouw keuzes van appartementen te bekijken. Je zult de eerste twee dagen op kosten van Euroccor doorbrengen in een hotel, totdat jij het juiste appartement hebt gevonden!

Alle documenten die je nodig hebt en moet ondertekenen voor verzekeringen, bankrekening, etc. worden voor je geregeld. Op je derde dag ga je direct de training in, zodat je snel in contact komt met de andere collega´s en zo vertrouwt raakt met het werken en wonen in Sofia.

Wat is Euroccor?

Euroccor is een bedrijf dat 15 jaar ervaring heeft in de Outsourcing sector en streeft daarbij naar het investeren in langdurige relaties met klanten. In welke gebieden is Euroccor dan actief? Euroccor geeft jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in Klantenservice, Technische Support, Sales, Marketing, Commerciële activiteiten en Administratief en Kwaliteitscontrole.

Flexibiliteit is één van de sterkste punten van Euroccor. Werken voor Euroccor betekent de vrijheid om je sterke punten en passies te ontdekken en te ontwikkelen. Ook wordt er veel waarde gehecht aan training en ondersteuning. Jij, als werknemer van Euroccor, speelt een cruciale rol binnen het bedrijf. Jouw functioneren is de sleutel tot succes!

Kathedraal Sofia