shadow

Nuchtere aanpakker
(gemaksgeoriënteerden)

Genieten, verwennen, luxe, werk is middel, nonchalant, jong
Nuchtere aanpakkerTot deze groep behoren medewerkers die in de eerste plaats streven naar een onbezorgd, plezierig en comfortabel leven. Vrije tijd en privéleven vinden ze belangrijk. Ze hebben liever geen verplichtingen en verantwoordelijkheden en stellen zichzelf geen uitzonderlijk hoge eisen of immateriële doelen. Werk is belangrijk om geld te verdienen, en minder als middel om zichzelf te ontplooien of hogerop te komen. Ze voelen zich het beste thuis bij lichamelijk werk of werken met hun handen, waarbij hun baas ze vertelt wat ze moeten doen. Deze medewerkers houden van gezelligheid op het werk en vinden leuke collega's en een goede werksfeer belangrijk.

Ze zijn graag zeker van de toekomst en zien werk in die zin als een garantie voor een prettig inkomen.

Sociodemografische kenmerken

Dit milieu omvat 1,2 miljoen Nederlanders (meer vrouwen dan mannen) die over het algemeen een laag tot middelbaar opleidingsniveau hebben. Het inkomensniveau is meestal modaal of laag. Jongeren zijn relatief sterk vertegenwoordigd in dit milieu. Leeftijden tussen de 15 en 45 jaar zijn oververtegenwoordigd. Veelal werkzaam in bouwnijverheid of detailhandel als middelbare of lagere employee zonder vakopleiding.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.