Hallo met Unique:
Waarmee kunnen wij je helpen?

 

 

Maak kennis met de Virtual Agent van Unique: Scotty

Meer klantcontactmedewerkers betekent een snellere klantenservice, toch? Het lijkt allemaal zo simpel, maar het luistert nu eenmaal een stuk nauwer. Wij zien dat het allemaal een stukje slimmer kan. Het werven van Klantcontactmedewerkers is, net als in vele andere branches, een grotere uitdaging dan ooit tevoren. In onze whitepaper laten we je daarom kennismaken met de Virtual Agent van Unique: Scotty.

Een optimale samenwerking tussen mens en machine waardoor je iedere dag voor al je klanten invulling geeft aan de klantbelofte. Met als gevolg geen wachtrijen en meer tevreden klanten en medewerkers welke zich continu kunnen blijven ontwikkelen.

Download nu onze whitepaper over de Virtual Agent van Unique door je gegevens achter te laten. Je krijgt daarna direct toegang tot de whitepaper. Veel leesplezier!

 

 

 

Download hier onze whitepaper

Maak kennis met met de Virtual Agent van Unique: Scotty!

We bespreken de inhoud van de whitepaper graag met je. Geef hieronder aan of jij wel of niet gebeld wil worden. 
Mag Unique contact met jou opnemen?
In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Kijk verder. Unique uitzendbureau

Unique helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Niet zomaar een job, maar eentje die net zo uniek is als jij. Daarom kijken we verder dan een naam, diploma of CV. Jouw passies, talenten, karakter, drive. Die maken jou… jóu.
Want de ene mens is de andere niet.

Vind de baan die net zo Unique is als jij.