Regisseur (administratief juridisch)

Wat ga je doen?

In de functie Regisseur op de afdeling Commercial Banking lever jij een effectieve bijdrage aan de strijd tegen witwassen. Je hebt contact met de MKB-klanten van ABN AMRO en vult op basis van bedrijfsactiviteiten en bedrijfsstructuur dossiers conform wettelijke regelgeving. In deze functie verzamel je documentatie en zorg je dat je het overzicht op het dossier houdt waardoor analisten goed hun werk kunnen doen.

Als Regisseur zorg jij ervoor dat de dossiers helemaal ingevuld worden. Dossier ingevuld? Dan wordt het dossier doorgezet naar de CDD Analist die de laatste checks en beoordeling uit zal voeren. Je zorgt dus voor de juistheid en volledigheid van klantdossiers. Je werkt nauw samen met analisten en andere regisseurs en doet het hele voorwerk van een analist. Je leert veel over het werk van je collega's en kan hier na 1,5 jaar ook mooi in doorgroeien.  

Het is steeds belangrijker dat we onze klanten écht goed kennen en dat alle klantgegevens uitvoerig en zorgvuldig zijn gedocumenteerd. Alleen zo kunnen we onze klanten in alle kanalen een vertrouwde ervaring en een relevant en deskundig advies bieden. Daarnaast stellen toezichthouders steeds hogere eisen aan duidelijke en toegankelijke documentatie van gegevens. Toezichthouders zien erop toe dat banken verantwoord bankieren en mogelijke risico’s vroegtijdig inschatten. Goede, complete en reconstrueerbare klantdossiers zijn daarbij essentieel.

Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het actualiseren en completeren van klantdossiers;
  • Wettelijke en interne regelgeving, zowel nationaal als internationaal.

Direct reageren!

Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. 

 

Ik heb een afgeronde...
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Wie ben jij?

Het maakt eigenlijk niet uit wie je bent en wat je hebt gedaan, zolang je maar gemotiveerd bent om op de afdeling DFC te werken. Het is wel belangrijk dat jij een analytisch, nauwkeurig en nieuwsgierig karakter hebt. Heb je al ervaring met administratief juridisch werk? Dan heb je wel een streepje voor. Heb je dat niet? Geeft niets, dit is een goede startersbaan waar je veel kan leren! Aan het begin van het sollicitatieproces wordt er gevraagd om een assessment te maken, zodra je deze haalt mag je op gesprek bij ons.  

Wat bieden wij?

Een fulltime job bij een toffe internationale werkgever. Je start je baan met een interne (gratis) opleiding gefaciliteerd door ABN AMRO. Hiernaast krijg je een goed startsalaris van € 2910,- per maand met groeimogelijkheden. Reiskosten worden vergoed! Unique en ABN AMRO bieden je een contract aan voor 1,5 jaar met kans op verlenging. Dit jong en dynamisch team zorgt ervoor dat jij niet meer weg wilt; work hard, play hard. 

Werken bij ABN AMRO

Om bij te dragen aan een veilige en eerlijke financiële toekomst heeft ABN AMRO de afdeling DFC gecreëerd waarin de slogan luidt “Banking for better, for generations to come”. Private & Retail Banking heeft gekozen voor een centrale aanpak op het gebied van dossiervorming en -verwerking, met gebruik van slimmere systemen en duidelijke werkinstructies. Er wordt op centraal niveau nauw samengewerkt met o.a. Compliance, Sustainability, Legal en overige belanghebbende partijen.