shadow

Outsourcing

De inhuur van uw flexibele schil kunt u aan ons uitbesteden. En Unique kan uw wervingsproces voor u organiseren. Wij organiseren uw HR-processen. Bij u in huis of vanuit de vestiging. Unique is al 40 jaar specialist in outsourcingstrajecten. Wij zorgen voor de continuïteit in uw organisatie.

Unique Inhouse Services. Uw flexibele schil compleet.

De flexibele schil is van groot belang voor het succes van uw bedrijf. U wilt er daarom altijd, 24/7, zeker van zijn dat de juiste mensen met precies de goede kennis en kunde aanwezig zijn. Zodat u uw beloften aan uw klanten kunt nakomen. Unique Inhouse Services organiseert uw flexibele schil. Wilt u weten hoe u tijd en geld bespaart?

Unique Special Recruitment. Van selectie naar continuïteit.

Grote wervingstrajecten besteedt u uit aan Unique Special Recruitment. Wij organiseren uw wervingsproces. Onze recruiters hebben ruime ervaring in het selecteren van de best geschikte medewerkers voor uw meer of minder specialistische opdrachten. Wilt u weten hoe wij uw recruitmentproces organiseren?

Receptel. Specialist in receptiedienstverlening en hospitality.

Uw gasten en medewerkers voelen zich welkom in uw organisatie. En Receptel verzorgt de outsourcing van uw receptie. Want Receptel is specialist in receptiedienstverlening en hospitality. Wij regelen alles rond uw ontvangst. Wilt u weten hoe wij van uw ontvangst een welkom maken? 
 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.