Administratief medewerker WMO

Municipality
Rotterdam
Education
MBO
Hours per week
36 hours
Contract type
Tijdelijk
Salary indication
€1900
Vacancy number
#1AV0018123

About the job

About the job

Als administratief medewerker WMO vervul je een specifieke afgebakende rol binnen de afdeling. Je handelt de administratieve zaken af voor de indicaties die door de WMO- consulenten gesteld zijn. Dit betreft de gebieden collectief aanvullend vervoer (uitgevoerd in Rotterdam door Trevvel) en indicaties voor Huishoudelijke Verzorging.
Je werkt in een klein team hard om dit soort meldingen op een eenduidige en snelle manier te voorzien van een advies.
De functie brengt zowel administratieve taken als incidenteel klantcontact met zich mee. Het klantcontact is uitsluitend telefonisch om zaken na te vragen.

What we offer

Wij bieden een interessante functie aan bij de gemeente Rotterdam. Dit is een functie voor 32 of 36 uur in de week. Als Administratief medewerker WMO bij de gemeente Rotterdam kan je op verschillende locaties werken, namelijk 2 á 3 Vraagwijzer locaties bijvoorbeeld Delfshaven of Rotterdam noord.

De startdatum is z.s.m. (naar verwachting binnen 6 weken) duurt t/m 30-06-2020. Bij goed functioneren is er zeker kans op verlenging, namelijk drie keer twee maanden.

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring de salarisindicatie is tussen de €1890 en €2200 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

Interesse ? Solliciteer dan direct !

Job requirements

  • Je beschikt over een mbo-diploma in de richting van het Sociaal Domein;
  • Goede vaardigheden met Microsoft Officeapplicaties;
  • Je beschikt over minimaal 6 maanden ervaring in een soortgelijke functie, opgedaan in de afgelopen 2 jaar;
  • Je hebt ervaring met administratief werk bij een gemeentelijke instelling;
  • Je hebt ervaring in het sociale domein;
  • Je beschikt over kennis en ervaring van PIV, Socrates en GIDSO.

About the company

Gemeente Rotterdam
Een stad waar je ruimte ervaart.
Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt.
Voor werk waar je uitdaging voelt.
Zodat jij en de stad blijven groeien.
Voor en met alle Rotterdammers.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.
Wij creëren de voorwaarden zodat jij de ruimte ervaart om te groeien: in de stad en binnen de eigen organisatie. In een omgeving met collega’s die veilig en vertrouwd voelt. Waar we samen beslissen en samen aanpakken.

Het onderdeel waar je komt te werken is het cluster Maatschappelijke Ontwikkeling (MO). Dit cluster stimuleert maximale ontplooiing van talent in een gezond lichaam. Daarbij gaan we uit van de kracht van de Rotterdammers, ook als zij niet op eigen benen kunnen staan. Het streven is dat iedereen zijn talent ontwikkelt, leert en/of werkt, maatschappelijk actief is als leren of werken niet kan en zorgt voor de eigen gezondheid. Sport, cultuur, onderwijs en basale zorg dragen daaraan bij. We bieden lichte ondersteuning als de omgeving die niet kan bieden. Of intensievere zorg waar echt noodzakelijk. Dat doen we in opdracht van het college en gebiedscommissies en samen met maatschappelijke partners.

De afdeling
De VraagWijzer is voor de burgers van Rotterdam het toegangsloket naar Zorg en Welzijn. De VraagWijzer is op drie manieren bereikbaar: fysiek via de VraagWijzer in het gebied, telefonisch via 14010 en digitaal, zowel via de website van de gemeente als via de chat.
Binnen de VraagWijzer werken verschillende specialisten samen: vraagwijzerconsulenten, WMO-adviseurs en –consulenten, sociaal raadslieden en administratief medewerkers.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Gemeente Rotterdam DAS

Blaak 6
3011 TA Rotterdam

Question about this vacancy