Backoffice medewerker

Municipality
Utrecht
Education
HBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2050,- p/m
Vacancy number
#2019014682

About the job

About the job

Als Back Office medewerker op de afdeling Automotive verzorg je de administratieve afhandeling van kredietaanvragen voor het Automotive kanaal. Je completeert en controleert nieuwe aanvragen van dealers, tussenpersonen en eindklanten zodat de klant op efficiënte manier wordt geholpen. In dit proces van afhandeling werk je nauw samen met verschillende afdelingen als Acceptatie en Sales. In de eerste periode wordt je ingewerkt in bepaalde processen, leer je het bedrijf kennen en daarna wordt je volledig opgeleid in de functie.

In deze functie;

  • Beantwoordt je vragen van klanten/intermediairs en informeert hen over aanvragen en dossiers.
  • Ben je eindverantwoordelijk voor de controle van de kredietdossiers.
  • Verwerk en archiveer je de contracten.
  • Verwerk je relevante informatie in verschillende systemen zodat de juiste acties worden vastgelegd en klanten correcte bevestigingsbrieven ontvangen

What we offer

Een uitdagende fulltime functie binnen een gezellig divers team voor 32 tot 40 uur per week. Het salaris ligt rond de €2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Eerst werk je via Unique en profiteer je van ruim 100 e-trainingen via GoodHabitz, krijg je korting bij bepaalde zorgverzekeringen en helpen wij je met het regelen van je hypotheek. Als je goed functioneert is er uizicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Job requirements

Je bent geschikt als je;

  • Een klantgerichte werkhouding hebt
  • Zelfstandig kunt werken
  • Een resultaatgerichte instelling hebt
  • Minimaal beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring hebt in administratieve en financiële processen

About the company

De organisatie is een toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf te Utrecht en is een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Hun belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten en autofinancieringen via diverse kanalen. Zij helpen mensen en bedrijven groeien met verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan onze partners. Op het kantoor heerst een formele sfeer met een gezellige twist. Er wordt hard gewerkt om vervolgens de gestelde doelen te behalen.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Utrecht

Daalsesingel 3
3511 SV Utrecht

Question about this vacancy