Commercieel Medewerker (m/v) Binnendienst

Municipality
Amsterdam
Education
MBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€2400
Vacancy number
#1AV0015592

About the job

About the job

“Samen met mijn collega’s werken wij elke dag keihard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Door de bereidheid van collega’s onderling kunnen wij veel regelen binnen een korte tijd. Hiermee verrassen wij zowel onze Accountmanagers als onze klanten.“

Omdat we onze Commerciële Binnendienst verder gaan uitbreiden en steeds harder groeien, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een service- en klantgerichte medewerker (m/v)? Solliciteer dan snel!

De volgende werkzaamheden ga jij uitvoeren;
Vragen beantwoorden die onze klanten stellen via mail en telefoon. Bijvoorbeeld vragen over hun (energie)verbruik, een wijziging in contactgegevens of het aanpassen van termijnbedragen;

  • Onze klanten voorzien van advies en (eventuele) commerciële werkzaamheden verrichten;
  • Administratieve zaken en mutaties behandelen en verwerken in de administratie;
  • Open en persoonlijk contact onderhouden met onze klanten;
  • Zorgen dat onze klanttevredenheid nóg verder stijgt.

What we offer

Wij bieden jou een goed salaris tussen €2000,- tot 2400,- op basis van 40 uur. Je wordt ingeschaald op basis van werkervaring. Ook ontang je gelijk een contract bij jouw nieuwe werkgever.

De werving en selectie verloopt via Unique. Indien je vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen op 020-5353400 of via amsterdam.centrum.office@unique.nl

Job requirements

Je hebt al enige ervaring in een klant- en/of servicegerichte functie en brengt commerciële ervaring én drive met je mee; Je bent dus zowel communicatief als commercieel vaardig binnen een soms hectische omgeving; Resultaatgerichtheid, probleemoplossend en verantwoordelijkheid zijn jou op je lijf geschreven; Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift; Je hebt kennis van Microsoft Word en Excel en bent gewend met Outlook te werken.

Onder begeleiding van de teamleider en samen met de collega’s ga je aan de slag als Medewerker Commerciële Binnendienst in Diemen. Hierin behandel je samen met jouw collega’s vraagstukken en beantwoord je vragen per mail en telefoon. Daarnaast onderhoud je ook contact met onze klanten en de accountmanagers uit de buitendienst. Eerst leren wij jou tijdens de inwerkperiode alles over bedrijf en over energie. Daarna ga je zelfstandig aan de slag in ons Klantteam!

About the company

Jouw nieuwe werkplek op het kantoor in Diemen is ideaal te bereiken vanaf de A1 en ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. De bussen 66 en 328 van en naar Amsterdam Bijlmer ArenA stoppen bij ons voor de deur, dus of je nu uit Diemen, Amstelveen, Heerhugowaard, Amsterdam, Almere of Utrecht komt, wij zijn altijd goed te bereiken! Ons kantoor is gelegen naast het Diemerbos, dus er is ook nog eens voldoende ruimte een rondje te lopen samen met jouw collega’s! Ook kun je bij ons je auto voor de deur parkeren, een bushalte voor de deur en wij hebben een eigen overdekte fietsenstalling.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Amsterdam Centrum

Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam

Question about this vacancy