Customer Service Medewerker

Municipality
Delft
Education
MBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2500,- p/m
Vacancy number
#2019011796

About the job

About the job

Jij bent de spil voor een gedeelte van onze klanten in de dagelijkse operatie bij Customer Services. Hierbij wordt gewerkt met strikte service levels voor de klanten in binnen en buitenland (meer dan 50 export markten). Naast het plannen, uitvoeren en bewaken van jouw eigen ‘day to day’ operatie, werk je in het team mee aan specifieke acties en projecten.

Jouw concrete werkzaamheden bestaan uit: dagelijkse order acceptatie- en verwerking, behandelen van klantvragen, outbound calling voor specifieke acties, communicatie en afstemming met de afdeling logistiek over levertijden en het uitvoeren van specifieke sales support vragen van accountmanagement. Incidenteel kan je gevraagd worden om een vertaling te maken of mee te werken aan een lopend project. Voor 2019 hebben we ambitieuze plannen, waardoor jouw aanwezigheid ook in Duitsland zelf nodig kan zijn.

Wij zijn op zoek naar de gedreven m/v, die met gevoel voor een productie- en klant omgeving met enthousiasme en overtuiging haar/zijn klanten ondersteunt om de dagelijkse operationele targets te bereiken. Je vindt het prettig om snel te schakelen en dicht op de bal te zitten. Je waardeert een typische omgeving van ‘ondernemerschap’ met korte lijnen en een informele ‘hands-on’ cultuur.

What we offer

  • salarisindicatie tussen €2200,00 - €2500,00 o.b.v. 40 uur (fulltime)
  • Goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Werktijden tussen 8 en 17.00 uur

Job requirements

Succesvol afgeronde opleiding op MBO/HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over een goede beheersing (mondeling én schriftelijk) van de Nederlandse, Duitse (!) en Engelse taal. Je hebt uitstekende kennis van Microsoft Office (excel) en bij voorkeur ervaring met het werken met een modern ERP systeem (SAP).

Je hebt ervaring in een front–end en/of mid-office customer service afdeling in een internationale omgeving. Je bent bereid om enkele keren per jaar te reizen naar Duitsland samen met collega’s. Zeker gedurende onze huidige startfase in Duitsland.

About the company

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde leverancier van oliën en vloeistoffen in het bijzonder in de Automotive sector.

Wij werken voor klanten in meer dan 50 landen. Klanten die hun eerste aanspreekpunt vinden voor hun orders, vragen en informatie bij het hart van ons bedrijf: Customer Services.

Wij streven naar perfectie in al haar processen. Customer Services is het visite kaartje van ons bedrijf. De klanten moeten “het warme bad” ervaren waardoor Customer Services direct bijdraagt aan de klanttevredenheid en het verhogen van onze verkoop.

Onze opdrachtgever is onderdeel van LKQ, is financieel zeer gezond, werkt met moderne ICT, high tech faciliteiten en maakt een sterke ontwikkeling door met groot potentieel voor de komende jaren door de versterking van haar internationale samenwerking.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Rijswijk

Laan van Nieuw-Oost-Indie 131 d
2593 BM 's-Gravenhage

Question about this vacancy