Distributie monteur gas/ water

Municipality
Amsterdam
Education
MBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2400,- p/m
Vacancy number
#2018028236

About the job

About the job

De handen uit de mouwen, dáár draait het om in jouw functie. Als monteur werk je veel buiten en heb je contact met onze interne en externe klanten. Bijvoorbeeld als er een storing is in het net of bij onderhoudswerkzaamheden. Veiligheid heeft voor jou altijd prioriteit. Daarom markeer je bijvoorbeeld de werkplek of sluit je (delen van) netten af. Via jouw mobiele werkplek zorg je voor een nette administratie van jouw werkzaamheden.

Als monteur werk je aan het ondergrondse leidingnetwerk. Dit vraagt een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen, een groot verantwoordelijkheidsbesef en montagevaardigheden. Als monteur in werk je in de regio Haarlemmermeer voor de regionale netbeheerders en drinkwaterbedrijven, aan zowel de hoofdleidingen als huisaansluitingen. Je werkt altijd nauw samen in een team en hebt veel contact met de uitvoerder.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Lokaliseren van kabels en leidingen aan de hand van (digitale)tekeningen
 • Het aanleggen van gas, water en warmte leidingen
 • Zelfstandig meten van het leidingtracé
 • Inkorten, bekleden en (aan)boren van buisdelen en het monteren van hulpstukken
 • Solderen en lasverbindingen (PE). Je test eventueel het leidingsysteem en stelt het in bedrijf
 • Storings- en onderhoudswerkzaamheden aan het leidingnetwerk
 • Het bijhouden van de administratie over de uitgevoerde werkzaamheden in rapportages.

fulltime

What we offer

Technicum Telecom, Infra en Energie geeft op professionele wijze invulling aan jou ambities. Wij bieden en garanderen onze werkenden een goed (marktconform) salaris en tevens bieden we zekerheid in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde duur. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden horen hierbij: loopbaanadvies, een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Door middel van opleidingen zorgen wij ervoor dat onze mensen hun vakkennis up-to-date houden en verder uitbreiden. Als werknemer van Technicum profiteer je bovendien van diverse voordelen zoals korting op verzekeringen.

Job requirements

Je werkt graag buiten, bent zelfstandig en stressbestendig. In jouw contacten met klanten laat je zien dat jij goede communicatieve vaardigheden hebt en klantgericht bent. Je woont in de directe omgeving van Amsterdam/Haarlem zodat je binnen 60 minuten ter plaatse bent bij storingen aan het gasnet.

Een afgeronde mbo-opleiding niveau 2 of 3 richting Eerste Monteur Gas/Water/Warmte of Technicus Gas/Warmte;
Bereidheid voor het lopen van een wachtdienst;
Een VIAG certificaat;
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
Een geldig rijbewijs B;
Potentie hebben om te kunnen doorgroeien naar een monteur C ( AVP distributie );
Geen 8 tot 5 mentaliteit.

En verder beschik je:

 • Over een vakgerichte opleiding (VIAG, KIAD en/of VeWa)
 • Minimaal een (A)VP en/of VPA aanwijzing;
 • een aantal jaar werkervaring als monteur met ondergrondse leidingen;
 • een rijbewijs;
 • een VCA certificaat;

About the company

Met meer dan 20 vestigingen in Nederland, is Technicum het grootste detacheringsbureau in de techniek. Technicum Telecom & Energie, een apart label binnen Technicum, is gespecialiseerd in het detacheren van personeel op mbo en hbo niveau. De medewerkers van Technicum Telecom & Energie zijn vakspecialisten. Ze houden zich bezig met het ontwerpen, installeren en beheren van netwerken. Zowel in technisch als in administratief opzicht. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van energienetten.

Apply direct

Job information

Technicum Telecom & Energie Noord

Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Question about this vacancy