financiele administratie

Municipality
Huizen
Education
MBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2500,- p/m
Vacancy number
#2019018499

About the job

About the job

Onlangs ben ik op bezoek geweest bij deze super leuke opdrachtgever.
Mijn eerste indruk was lekker nuchter en een laagdrempelige organisatie waar de medewerkers echt een belangrijke spil zijn en langdurige werkzaam binnen de organisatie.
Ze waarderen de medewerkers dan ook echt betreffende de input en hoe je bent als persoon!

Ik heb dan ook een mooie vacature als administratief medewerker in mijn beheer het is een startende functie waar je echt intern word opgeleid in een eigen academie die onlangs geopend is.
De organisatie heeft 22 vestigingen in Nederland en is volop in de groei.

Als administratief medewerker verzorg je binnen een team van ongeveer 13 financiële medewerkers een deel van de financiële administratie waar je in het begin rustig meegenomen word in diverse stappen van het Financiële proces totdat je dit zelfstandig kan beheren en eigen kunt maken.

Je bent verantwoordelijk voor o.a.:

  • crediteurenadministratie
  • bankadministratie
  • debiteurenbeheer
  • urenadministratie
  • voorraadadministratie
  • Fungeren als aanspreekpunt voor uitvoerders, bedrijfsleiders en cao-personeel

What we offer

Wij houden goed personeel graag bij ons en stimuleren het harde werken en vinden dan ook dat je je gewaardeerd moet voelen binnen een organisatie!

Wij bieden een juiste pensioenregeling
Veel kennis en ervaring en daarom ook behulpzame collega’s om je heen
Een fulltime functie voor een vaste tijd
Een salaris van ongeveer 2500,- (dit hangt ook een beetje van je ervaring af)
Een stabiele en warme werkomgeving waar ook tijd is voor wat ontspanning en een praatje met je collega plus onze jaarlijkse BBQ!.
Een vaste baan van 36 tot 40 uur per week

Job requirements

Jou kenmerken zijn voor ons wel een richtlijn om te kijken of jij het werk makkelijk kan oppakken maar mochten de kenmerken nou net niet in je ervaring passen wees gewoon brutaal en reageer op de vacature!

  • MBO+ vinden we wel een mooie start van je carrière of een richtlijn voor de basis die je waarschijnlijk al hebt!
  • Enige office kennis, bijvoorbeeld Excel, outlook en word maakt je werk zeker gemakkelijker en is dan ook een mooie fundering.
  • Ook is het belangrijk dat je de klanten telefonische te woord kunt staan en dus ook je collega’s dus wees niet te verlegen en durf te spreken als er iets niet gaat zoals het hoort!
  • enige ervaring zou super zijn maar kom je net van school dan leiden wij je verder op

About the company

Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je net als al je collega's bijdraagt aan het succes van het bedrijf. We kennen geen rangen en standen, niemand doet zich belangrijker voor. Integendeel. We hebben een informele sfeer, waarin we prettig samen werken aan mooie projecten. Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor de bouw, maar ze zetten net even een stapje meer om werk te leveren waar ze trots op kunnen zijn. Bovendien hebben ze plezier in hun werk.

Bij de organisatie werken we met korte lijnen en is er weinig hiërarchie. Je hebt bij ons veel vrijheid, maar verwachten ook dat je zelf verantwoordelijkheid neemt. Dat je nieuwe manieren zoekt om dingen aan te pakken en bereid bent om gewoontes te veranderen. Wanneer je iets doet, kijk je gelijk of het beter kan. En fouten maken mag, als je er maar van leert.

Het draait hier dus om mensen. Je bent geen nummer. We willen je stimuleren het beste uit jezelf te halen en ondersteunen je daar waar gewenst. Zodat je hier heel lang kunt én wilt blijven werken.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Finance 't Gooi

Busplein 4
1315 KR Almere

Question about this vacancy