Recruitment Consultant

Municipality
Rotterdam
Education
HBO
Hours per week
36 hours
Contract type
Tijdelijk
Salary indication
€ 2500,- p/m
Vacancy number
#2017035380

About the job

About the job

Word jij onze nieuwe collega?
Een veelzijdige baan in de bemiddeling, daar wordt jij blij van! Jij vindt het een uitdaging om kandidaten te matchen en je krijgt energie van mensen motiveren en hen te activeren. Ook vind jij het leuk om de ontwikkelingen binnen de overheid branche op de voet te volgen en ben jij instaat hierin een commerciële vertaalslag te maken.

Vind jij het daarnaast ook belangrijk om in een boeiende en dynamische omgeving te werken? Lees dan verder! Unique Overheid is namelijk op zoek naar een Project Consultant!

Als Project Consultant deel jij mee aan de projecten die ingericht worden voor de klant Gemeente Rotterdam. Deze projecten hebben als doel om duurzame inzetbaarheid te creëren en/of uitstroom te realiseren bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je bijdrage is de operationele uitvoering van de projecten en deze kunnen per project verschillen. Wel zullen jouw werkzaamheden veel bestaan uit trainingen geven, coaching gesprekken voeren, adviesrapporten schrijven voor de klant en het plaatsen van kandidaten bij bestaande en nieuwe klanten van Unique. Jij bent ondanks jouw solistische rol nauw in contact met jouw team om samen onze klant Gemeente Rotterdam optimaal te bedienen.

Kortom: wij bieden een veelzijdige baan die de ‘next step’ kan zijn voor jou in je carrière!

What we offer

Je komt te werken in een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in de arbeidsbemiddeling. Unique werkt branche overschrijdend.
Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en een bijbehorende bonusregeling. Ook bieden wij 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag ter hoogte van 8%. Via Unique krijg jij een smartphone én laptop.
Hiernaast bieden wij:

  • Een ruim aanbod van opleidingen en trainingen via onze Unique Academy & Unique University;
  • Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zich fit en energiek voelt krijg jij elk jaar van ons een sportvergoeding twv € 250,-.
  • Een jaarlijkse incentivereis naar een zonnig oord als jij met je vestigingscollega's je targets hebt gehaald! Wij zijn al met z'n allen naar Budapest, Lissabon en Ibiza geweest, ga jij volgend jaar met ons mee?
  • Doorgroeimogelijkheden. Je kan bij Unique binnen een paar jaar al doorgroeien naar Senior Consultant, Manager, Regio Manager, Accountmanager, Sales Manager of naar een staf functie op het hoofdkantoor van Unique. Unique gelooft in groei en ambitie.
    Herken jij je in dit profiel? Dan komen wij graag met jou in contact!

Job requirements

Wie ben jij?

Recruitment vind jij leuk. Je vindt het interessant om het gesprek aan te gaan met opdrachtgevers en kandidaten over wat hun drijft en wat hun wensen en ambities voor de toekomst zijn. Dit is wat jou energie geeft. Daarbij ben je nieuwsgierig, onderzoekend en pro-actief. Je vindt het leuk om actief mee te denken in mogelijkheden om onze dienstverlening verder uit te breiden.
Zowel de klant als de kandidaat ziet jou als hun kennis- en sparringpartner. Daarom is het belangrijk dat jij het leuk vindt om een adviserende rol op je te nemen en actief mee te denken in mogelijkheden, zowel voor de klant als de kandidaat.

Daarbij beschik jij minimaal over:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar (branche) werkervaring mee
  • Rijbewijs B
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens:

Maeike Dubbeldam - Teammanager
Email. maeike.dubbeldam@unique.nl
Tel. 010-2809790

About the company

Unique
Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Unique is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf USG People. Wij maken elke dag het verschil door ons werk (buiten-) gewoon goed en snel te doen. Werken binnen de uitzendbranche betekent dat je een zeer veelzijdige, maar juist ook hectische en commerciële baan hebt.
Plezier in je werk, daar geloven we in. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. We gaan informeel met elkaar om, zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
Unique is onderdeel van het wereldwijd opererende Recruit Holdings Co., Ltd. en dé vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Gemeente Rotterdam W & I

Blaak 6
3011 TA Rotterdam

Question about this vacancy