Sales support medewerker

Municipality
Dordrecht
Education
MBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2700,- p/m
Vacancy number
#2019011225

About the job

About the job

Als fulltime sales support medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten. Jij moet daarom een echte topper zijn in het onderhouden van klantrelaties. Als er aanvragen binnen komen van nieuwe klanten, dan handel je dit af. Dit doe je zelfstandig om in overleg met de accountmanager Je ondersteunt de accountmanager met het beheren van de klanten. Daarnaast maak je offertes, verwerk je de opdrachtbevestingen en overige administratieve taken omtrent het verkoopproces.

Heb je eerder gewerkt als customer service medewerker of als commercieel medewerker en ben je op zoek naar een volgende uitdaging? Reageer dan direct!

What we offer

Het betreft een full time functie gericht op de lange termijn. Er wordt een bruto salarisindicatie gehanteerd van €2700 op basis van 40 uur. Afhankelijk van werkervaring is dit zeker bespreekbaar. Je krijgt eerst een contract via Unique, bij goed functioneren is de kans op een vast contract aanwezig.

Job requirements

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding met een commerciële of technische richting;
  • Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met de maritieme sector;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding;

About the company

Het betreft een technische organisatie in Dordrecht, ze bevinden zich in de maritieme sector gericht op verbrandinssystemen en aandrijfsystemen.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Dordrecht

Vriesestraat 154
3311 NS Dordrecht

Question about this vacancy