Secretaresse Sociaal Medische Zaken

Apply direct
Municipality
'S-Gravenhage
Education
MBO 3/4
Hours per week
24 hours
Contract type
Tijdelijk
Salary indication
€ 2100,- p/m
Vacancy number
#1AV0015052

About the job

About the job

De secretaresse op de afdeling SMZ werkt samen met de directiesecretaresse en secretaresses die werkzaam zijn op het hoofdkantoor en met de secretaresses in de verschillende regio’s. Zij is de rechterhand van het management en de afdeling. Zij heeft een proactieve en faciliterende functie, is oplossings- en klantgericht, creatief en flexibel. Zij heeft oog voor veranderingen binnen de (hectische) organisatie, denkt mee en heeft ook hierin veelal een adviserende en faciliterende rol.

In deze functie ben je de vraagbaak voor zowel het management als voor medewerkers op locatie Den Haag. Het is een spilfunctie waar continue een beroep op je wordt gedaan. Er komen veel ad hoc verzoeken binnen, wat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent om hierin constant prioriteiten te stellen. Je bent zorgvuldig in het formuleren van notulen en je mondelinge communicatie is goed. Je houdt van aanpakken, je bent flexibel en praktisch ingesteld. Je bent sociaal, attent en representatief en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de digitale en fysieke correspondentie.

Je hebt veelvuldig klantcontact, zowel intern als extern (bijvoorbeeld met wethouders,
Hoofden Werk & Inkomen, Economische zaken, beleidsmedewerkers e.d.), kennisinstellingen,
werkgevers, werkgevers- en brancheorganisaties, re-integratiebedrijven, uitzendbureaus,
Cliëntenraden, arbodienst, IWI, pers e.d.

Ook ga jij zorgvuldig formuleren in notulen en mondelinge communicatie. Je bent alert op mogelijk politiek gevoelige onderwerpen en hebt een goed inschattingsvermogen om de juiste balans in de (keten)samenwerking te vinden. Jij kan zelfstandig werken, snel jouw werkzaamheden oppakken en zelfs de werkprocessen verbeteren. Natuurlijk ben jij op de hoogte van de materie waarmee het vestigingsmanagement zich bezig houdt.

Je beschikt aantoonbaar over de competenties die in de functie centraal staan. Naast de drie bedrijfscompetenties zijn dat de competenties: goede communicatieve vaardigheden, pro actief, integer, plannen en organiseren

What we offer

Het betreft een part time functie van 24 uur per week, werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag. Het gaat voorlopig om een tijdelijke functie van drie maanden waarbij de startdatum zo spoedig mogelijk is. Het salaris ligt in functiegroep 4: €1800-2500 o.b.v. 38 uur en is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je ontvangt een volledige reiskostenvergoeding o.b.v. OV. Reis je met ander vervoer? Dan bieden wij een tegemoetkoming.

Job requirements

Je hebt minimaal een werk- en denkniveau MBO-niveau 4 en hebt bij voorkeur een afgeronde secretaresseopleiding. ICT kennis: Windows applicaties.
Je hebt aantoonbare werkervaring als secretaresse en hebt ervaring met administratieve werkprocessen. Daarnaast heb je globale kennis van SV-wet- en regelgeving.
Je beschikt aantoonbaar over de competenties die in de functie centraal staan. Naast de drie bedrijfscompetenties zijn dat de competenties: goede communicatieve vaardigheden, pro actief, integer, plannen en organiseren

About the company

De divisie Sociaal Medische Zaken heeft als ambitie om de indicatiesteller in het domein van Werk en Inkomen te zijn. De kerncompetentie van SMZ is dan ook Sociaal Medische Beoordeling bij arbeidsvermogen.
Daarbij wil SMZ het gezaghebbende expertisecentrum in Nederland zijn op het gebied van verzekeringsgeneeskunde en arbeidskunde.

Job information

Unique Uitzendbureau UWV

Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam

Question about this vacancy