Senior Recruiter

Municipality
Rotterdam
Education
HBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2200,- p/m
Vacancy number
#2019014527

About the job

About the job

Kun jij achterhalen wat mensen écht willen? Wil jij de verantwoordelijkheid nemen voor je team? Word (Senior) Recruiter bij Unique!

Jouw werkplek als (Senior) Recruiter is het Talent Center van Unique op de Blaak in Rotterdam. Samen met je team Recruiters ben jij verantwoordelijk voor het eerste selectiemoment van onze kandidaten. Je belt een kandidaat op en bekijkt of hij/zij past op de functie waarop hij/zij interesse heeft getoond. Past jouw kandidaat op de vacature? Dan zorg je dat jouw kandidaat een persoonlijke afspraak krijgt bij de juiste (klant) consultant. Als je kandidaat toch niet past bij de vacature, dan zoek jij met de kandidaat naar een betere match. Zie het als een soort recruitment makelaar. Ook als je nu even geen passende vacature hebt, onderhoud je het contact zodat je eventueel later alsnog een droombaan kunt aanbieden.

Samen met jouw team zet je doelen en streef je ernaar alles eruit te halen wat erin zit. Jij bent een echte motivator. Dagelijks start je de dag met je team om de taken te verdelen en de vorige dag te evalueren. Ook heb je dagelijks contact met de Talent Center's in Utrecht en Leeuwarden om te zorgen dat alle kandidaten bemiddeld worden, maar ook om verbeteringen aan te dragen. Jij durft kritisch te zijn een feedback te geven. Jouw ideeën zijn belangrijk voor ons team, zodat we samen iedere dag beter worden!  Een extra taak is dat jij ieder half jaar de nieuwe stagiaires begeleid. Van inwerken tot coachen tot klaarstomen voor een vervolgstap binnen Unique.

Flexibiliteit is noodzakelijk in deze functie: iedere dag is anders. Ons team is nieuw en innovatief, maar dat vraagt vanuit jou dat je snel kunt schakelen en goed tegen veranderingen kunt.

What we offer

 • Een super leuk en gezellig team!
 • Een fulltime baan van 40 uur, maar 36 uur is ook een optie
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
 • Het salaris zit tussen 2000 en 2500, afhankelijk van je ervaring
 • Kans op een contract voor onbepaalde tijd
 • Bonusregeling bij het behalen van de kpi's met je team
 • Collectieve zorgverzekering
 • Jaarlijks €250,- om aan je sport en gezondheid te besteden
 • Doorgroeimogelijkheden richting bijvoorbeeld recruitment, marketing of management
 • Volledige reiskostenvergoeding met het OV of €0,19 cent per km, dus geen probleem als je bijvoorbeeld in Den Haag woont

Job requirements

Het aller belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van recruitment. Iedere dag ga jij vol energie met je team aan het werk om onze gezamenlijke doelen te realiseren. Je bent daadkrachtig; je komt je afspraken na en voelt je verantwoordelijk, zowel richting het team als richting de kandidaat. Daarbij is het ook handig dat je je kunt vinden in onderstaande punten:

 • Bij voorkeur heb je een hbo diploma
 • Werkervaring als bijvoorbeeld teamleider, HR medewerker of recruiter is een pré
 • Cijfers zoals targets en ratio's vind jij interessant
 • Je houdt van gezelligheid en een vrijdag middag borreltje op zijn tijd!
 • Je vind het niet erg om af en toe naar Almere of Utrecht te reizen.

About the company

Plezier in je werk. Dat staat bij Unique op nummer 1. In de teams hangt altijd een gezellig sfeer maar wordt er uiteraard ook hard gewerkt. Saamhorigheid en elkaar helpen zijn voor de collega’s erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk om informeel met elkaar om te gaan, zonder het gewenste resultaat uit het oog te verliezen. In de teams kun jij jezelf zijn! Op vrijdag middag wordt er uitgebreid geborreld, ook worden er regelmatig leuke events georganiseerd.Zo hebben we begin 2019 een Kick Off gehad in het AFAS in Amsterdam, waarbij we met bussen werden opgehaald. Ook zijn we dit jaar met een incentive reis naar Ibiza geweest. Hoe gaaf is het dat jij hier onderdeel van kunt uitmaken!

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Overhead Business Svs

P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

Question about this vacancy