Technisch inkoper

Municipality
Dordrecht
Education
HBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 3500,- p/m
Vacancy number
#2019011226

About the job

About the job

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carriérre als inkoper? Dan gaat dit je nieuwe fulltime uitdaging worden. Lees snel verder!

Als nieuwe collega in deze functie, zorg jij ervoor dat je met nieuwe frisse ideeën komt voor de inkoopafdeling. Je zorgt voor nieuwe en frisse energie die jij meeneemt door je ervaring als operationeel inkoper.

Jij zorgt voor de beste prijs onderhandelingen gericht op prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast zorg je ook voor de overige inkoopvoorwaarden gericht op de levertijden, contractafspraken en overige overeenkomsten. Jij zorgt ervoor dat de producten die de verschillende afdelingen nodig hebben, dat die worden geleverd. De inkopen zijn vooral gericht op technische inkooptaken.

What we offer

Het betreft een full time functie gericht op de lange termijn. Er wordt een bruto salarisindicatie gehanteerd van €3200 op basis van 40 uur. Afhankelijk van werkervaring is dit zeker bespreekbaar. Je krijgt eerst een contract via Unique, bij goed functioneren is een vast contract door de organisatie zeker mogelijk.

Job requirements

  • Je hebt een afgeronde NEVI opleiding;
  • Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie als inkoper;
  • Je hebt affiniteit met de maritieme sector;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding;

About the company

Het betreft een technische organisatie in Dordrecht, ze bevinden zich in de maritieme sector gericht op verbrandinssystemen en aandrijfsystemen.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Dordrecht

Vriesestraat 154
3311 NS Dordrecht

Question about this vacancy