Uitkeringsdeskundige AW

Municipality
Rotterdam
Education
HBO
Hours per week
38 hours
Contract type
Tijdelijk
Salary indication
€2100-2100
Vacancy number
#2019015196

About the job

About the job

Belangstelling om te werken binnen de divisie Uitkeren van UWV Rotterdam?

Ben jij: 38 uur per week beschikbaar, altijd gefocust om de burger van dienst te zijn, in staat een complexe samenloop van wetsuitvoering te beoordelen, indien nodig om ter afhandeling hierover met de klant telefonisch contact op te nemen? Ben je bovendien klantgericht, kan je op basis van veel gegevens een goed oordeel vormen, kan je een besluit nemen en ben je op het resultaat gericht? Ben je ook rekenvaardig en kan je in een team samenwerken?

Lees dan verder en reageer!

De divisie Uitkeren van UWV Rotterdam is op zoek naar nieuwe enthousiaste collegas die bijdrage willen leveren aan de visie, missie hierboven en de werkzaamheden hieronder.

Binnen de voorgeschreven termijn neem je rechtmatige beslissingen volgens de uitvoering van de sociale verzekeringswet-/ regelgeving, betreffende arbeidsongeschiktheidswetten zoals WAJONG, WIA, WAZ en WAO. Je voert alle complexe wijzigingen van toegekende uitkeringsaanvragen door welke van invloed zijn op de hoogte en duur van de uitkering. Je draagt zorg voor een juiste administratieve afhandeling en registratie van de uitkeringen en de tijdige betaling ervan. Je stelt in je werkzaamheden de burger centraal. Het werk voer je zelfstandig en in teamverband uit.

What we offer

Het gaat om een full time functie van 38 uur per week. De startdatum is 16 december 2019. Het is tevens niet mogelijk om de eerste 3 maanden verlof op te nemen in verband met de opleiding. De functie voor Uitkeringsdeskundige AW wordt aangegaan voor de duur van een half jaar met de intentie het dienstverband te verlengen.

Je salaris bedraagt afhankelijk van diploma's en werkervaring tussen € 2.000 en € 2.800 bruto per maand bij 38 uur. Dit is conform de CAO van het UWV.

Job requirements

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb jij een afgeronde HBO of MBO4 opleiding: BE, MER of bijvoorbeeld bedrijfskunde. Daarbij heb je werkervaring bij de semi-overheid of in een soortgelijke functie. Bij voorkeur ken je de wet- en regelgeving SV. Je kent en gebruikt de voor jouw vakgebied relevante procedures, processen en systemen. Je hebt aantoonbaar cijfermatig inzicht, opgedaan tijdens je opleiding of door werkervaring.

Belangrijke competenties waar jij over beschikt zijn klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid. De divisie kenmerkt zich daarnaast door proactieve en zelfstandige medewerkers die continue het beste uit zichzelf en het werk halen.

Voor deze procedure zien we je motivatiebrief en cv aangeleverd. In je brief zien we ten minste en graag iets terug over je motivatie voor UWV en voor deze functie en waarom je meent dat je voor deze functie geschikt bent. Je brief en cv getuigen van een goed en foutloos gebruik van de Nederlandse taal.

Een assessment zal onderdeel zijn van het selectieproces.

About the company

UWV heeft een visie die als volgt luidt; Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Aan deze visie geven we inhoud door deze missie te stellen: zij willen samen met hun partners in de keten werken voor mensen bevorderen. Zij zorgen snel voor inkomen als werken onmogelijk is.

De divisie Uitkeren zorgt voor inkomen als werken voor mensen niet direct of niet meer mogelijk is. Dat inkomen kan een uitkering zijn volgens o.a.: de Werkloosheidswet, de Ziektewet of de Arbeidsgeschiktheidswet. De klant die op deze uitkering een beroep doet, dient een uitkerings-aanvraag in. Uitkeren is vervolgens verantwoordelijk voor een correcte en snelle verwerking van deze aanvraag. Als motto in de werkuitvoering hanteert Uitkeren snel, eenvoudig en betrouwbaar als leidende begrippen.

De medewerkers handelen vanuit de waarden: respect, openheid, eigen verantwoordelijkheid, professionaliteit en integriteit.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau UWV

Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam

Question about this vacancy