Verkoopadviseur | Stedin

Municipality
Utrecht
Education
MBO
Hours per week
40 hours
Contract type
Vast
Salary indication
€ 2416,- p/m
Vacancy number
#2019015750

About the job

About the job

Ben jij commercieel ingesteld en maak jij kennis van nieuwe systemen gauw eigen? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en afhandelen van offertes en deze in de systemen te verwerken en te bewaken. Daarnaast is het offeren van nieuwe en aan te passen aansluitingen een belangrijk onderdeel van je functie.

Het opstellen van een planning op klantgerichte wijze, maar ook het bewaken dat je de juiste informatie verkrijgt is belangrijk. Klantvragen over het proces en over de inhoud worden aan jou gesteld. Er wordt verwacht dat je na een behoorlijke inwerkperiode, zelfstandig in teamverband kunt gaan werken.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Het begrijpen wat er in jouw productteam speelt en daar op in spelen;
 • Het tijdig identificeren en oplossen van klantproblemen;
 • Het optimaliseren van Klantrelaties en werkprocessen;
 • Klantvragen uitzetten, zowel binnen als buiten de organisatie;
 • Behandelen van telefoon, correspondentie en (aan)vragen via internet;
 • Afhandelen van aanvragen van B2B- & B2C verkoopkanalen;
 • Offerteproces aansturen en afhandelen. Planning en kwaliteit bewaken.

What we offer

Je gaat fulltime met een contract voor bepaalde tijd, aan de slag in Utrecht en naast een concurrerend salaris (het salaris van de Verkoopadviseur is ingeschaald in schaal E05) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je een organisatie met een plezierige werksfeer waarin jij je verder kunt ontwikkelen. Wij bieden je een goede balans tussen werk en privé met uitdagende, en haalbare targets. Daarnaast ondersteunen wij je als je op eigen initiatief trainingen en opleidingen wilt volgen.

Job requirements

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van elektro- en /of gastechniek;
 • Je hebt 1 tot 4 jaar relevante werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie;
 • Vaardig in het voeren van klantgesprekken.

About the company

Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie: dat is wat wij doen. Want ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Dat wij, als Stedin, via onze netten zorgen dat zij het hele jaar door energie hebben. We zijn er trots op dat onze netten tot de meest betrouwbare netten van de wereld behoren. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. Het is heel vanzelfsprekend dat er altijd energie is. We gebruiken energie voor alles, op elk moment, en we gebruiken er steeds meer van. Thuis, onderweg en op het werk.
De afdeling Bedrijfsbureau Aansluiting & Vervanging Proces Utrecht heeft als kerncompetentie het bedienen van de klant. Dit doen we door de aanvragen om te zetten in een kwalitatief goede offerte, na de opdracht deze offerte door middel van werkvoorbereiding door onze aannemers om te zetten in een tijdige actie bij de klant. De sfeer op de afdeling is informeel en er wordt prettig en collegiaal samengewerkt. Een groep waarop je kan bouwen, die graag aanpakt, snel problemen oplost en niet bang is voor vieze handen. Waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Stedin

P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

Question about this vacancy