WMO-consulent

Municipality
Rotterdam
Education
MBO 3/4
Hours per week
36 hours
Contract type
Tijdelijk
Salary indication
€2100
Vacancy number
#1AV0018096

About the job

About the job

Als project WMO-consulent vervul je een specifieke afgebakende rol.
Je handelt telefonisch WMO-meldingen af op het gebeid van collectief aanvullend vervoer en meldingen voor Huishoudelijke Verzorging.
Je werkt hard in een klein team om dit soort meldingen op een eenduidige en snelle manier te voorzien van een advies.
De functie brengt zowel administratieve taken als veelvuldig klantcontact met zich mee. Het klantcontact is telefonisch.

What we offer

Wij bieden een interessante functie aan bij de gemeente Rotterdam. Dit is een functie voor 32 of 36 uur in de week. Als WMO-consulent bij de gemeente Rotterdam kan je op verschillende locaties werken, namelijk 2 á 3 Vraagwijzer locaties bijvoorbeeld Delfshaven of Rotterdam noord.

De startdatum is naar verwachting 15 april en duurt t/m 30-06-2020. Bij goed functioneren is er zeker kans op verlenging; namelijk twee keer drie maanden.

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring is de salarisindicatie tussen de €2100 en €2800 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

Interesse ? Solliciteer dan direct !

Job requirements

We zien graag de volgende kenmerken in onze ideale kandidaat:

  • Mbo-diploma niveau 4 in de richting van het Sociale Domein, bijvoorbeeld sociaal juridische dienstverlening of maatschappelijke dienstverlening.
  • Minimaal 6 maanden ervaring als WMO-consulent
  • Relevante ervaring bij een gemeentelijke instelling
  • Goede vaardigheden met Microsoft Office applicaties
  • Kennis van en ervaring met Gidso en/of Socrates

About the company

Gemeente Rotterdam
Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Met arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken.

De afdeling
De VraagWijzer is voor de burgers van Rotterdam het toegangsloket naar Zorg en Welzijn. De VraagWijzer is op drie manieren bereikbaar: fysiek via de VraagWijzer in het gebied, telefonisch via 14010 en digitaal, zowel via de website van de gemeente als via de chat.
Binnen de VraagWijzer werken verschillende specialisten samen: vraagwijzerconsulenten, WMO-adviseurs en –consulenten, sociaal raadslieden en administratief medewerkers.

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Gemeente Rotterdam DAS

Blaak 6
3011 TA Rotterdam

Question about this vacancy