Word jij klantenservice medewerker schade bij Allianz?

Municipality
Rotterdam
Education
MBO
Hours per week
24 hours
Contract type
Tijdelijk
Salary indication
€13.15-13.15
Vacancy number
#2019011755

About the job

About the job

Verzekeringen zijn niet het makkelijkste product om te begrijpen en daarom is het niet gek dat hier veel vragen over ontstaan. Vooral rondom het schades. Uiteraard wil jij vervolgens zo goed mogelijk te woord worden gestaan door de verzekeraar. In de functie van customer service medewerker schade sta jij klanten, tussenpersonen en collega’s persoonlijk te woord over allerlei soorten schades en m.b.t. motorvoertuigen. Jij maakt er elke dag weer een uitdaging van om de klant de betrouwbare service te bieden waar Allianz voor staat!

Klaar voor je eerste dag customer service medewerker schade bij Allianz? Je begint je dag met de lekkerste koffie van Rotterdam, gaat naar je werkplek toe en start op. Als empathisch en klantgerichte gesprekspartner sta jij gedurende de dag iedereen telefonisch te woord. Een vraag of melding handel je administratief af. Je registreert nieuwe schades en controleert dekkingen en eigen risico’s. In deze veelzijdige functie krijg je te maken met 80% klantcontact en 20% administratieve werkzaamheden.

What we offer

  • Een salaris tussen de €12,45 en €14,97 per uur afhankelijk van jouw ervaring
  • Een functie die zowel parttime als fulltime te vervullen is, werktijden liggen tussen 08:00 en 19:00
  • Een mooie uitdaging voor langere tijd, in het centrum van Rotterdam
  • Een goede werksfeer; je werkt met allemaal gemotiveerde collega's

Job requirements

Wat vragen wij van jou:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Ervaring met klantcontact is een pré
  • Je bent een gesprekspartner die in staat is om snel te schakelen met iedere klant
  • Door jouw klantvriendelijke en efficiënte manier van werken realiseer je de uitmuntende klantbeleving
  • Je bent 16-38uur per week inzetbaar en bent bereid de 1e twee weken 3 dagen een (betaalde) training te volgen bij Allianz

About the company

Je werkt via Unique bij Allianz. Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan snel, en wie weet begin jij binnenkort bij Allianz!

Apply direct

Job information

Unique Uitzendbureau Allianz

Blaak 6
3011 TA Rotterdam

Question about this vacancy