shadow

Huis kopen zonder vast contract?

Een huis kopen is vaak één van de grootste beslissingen in je leven. Dit is dan ook een weloverwogen keuze, want je gaat een verplichting aan voor tientallen jaren. Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten wordt er vooral gekeken naar je inkomen en arbeidsverleden van de afgelopen drie jaar. Wanneer dit in orde is kan je een hypotheek afsluiten en anders is dat vaak niet mogelijk.
Unique maakt het nu voor jou als flexkracht mogelijk om wel een hypotheek af te sluiten! En dit zonder vast contract. Met behulp van een test wordt er gekeken naar jouw kansen op de arbeidsmarkt en dus op een hypotheek. Uit de test komt niet alleen een resultaat van jouw kansen op de arbeidsmarkt, maar ook een advies hoe je je kansen kan verhogen. Met dit rapport in handen maak je een afspraak bij één van de hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop of Huis & Hypotheek. Samen bekijk je de mogelijkheden voor een hypotheek. 

Geen vast contract, maar wel interesse in het kopen van een huis binnen nu en drie maanden? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Unique ​en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn.

Heb je nog geen contactpersoon? Vul onderstaand formulier in en bespreek jouw mogelijkheden!
 
Vul jouw woonplaats in zodat een vestiging bij jou in de buurt contact kan opnemen.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.