shadow

Een hypotheek zonder vast contract.

Een huis kopen is vaak één van de grootste beslissingen in je leven. Je maakt een weloverwogen keuze, want je gaat een verplichting aan voor tientallen jaren. Wil je een hypotheek afsluiten? Dan zijn je inkomen, arbeidscontract en arbeidsverleden belangrijk. En vaak een belemmering, vooral met een tijdelijk contract. Maar het kan ook anders!
Unique helpt je om een hypotheek af te sluiten. Ook zonder vast contract. Met behulp van een test kijken we eerst naar jouw kansen op de arbeidsmarkt en dus op een hypotheek. Het resultaat is een rapport en met dit rapport in handen maak je een afspraak bij één van de hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop of Huis & Hypotheek.

Heb je geen vast contract, maar wil je een huis kopen, binnen nu en drie maanden? Neem dan meteen contact op met jouw contactpersoon bij Unique ​en bekijk de mogelijkheden.

Heb je nog geen contactpersoon bij Unique? Vul dan dit formulier in.
 
Vul jouw woonplaats in zodat een vestiging bij jou in de buurt contact kan opnemen.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.