shadow

Ik heb ​feedback

Als er iets niet naar wens is verlopen, horen we dat graag van u, zodat we het probleem kunnen verhelpen of onze excuses kunnen aanbieden en kunnen leren van onze fouten. Vul onderstaand formulier in en wij gaan direct aan de slag met uw feedback. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten hoe wij uw probleem gaan oplossen. U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. Net wat u prettig vindt.

Uw ​feedback sturen wij direct door

Zodra u onderstaand ​feedbackformulier heeft ingevuld, geven we de ​feedback direct door aan de desbetreffende medewerker of afdeling. Een snelle oplossing is ons doel. U ontvangt zo snel mogelijk terugkoppeling op hoe wij uw feedback gaan ​oppakken.

Heeft u een vraag of compliment, dan kunt u deze doorgeven op de desbetreffende pagina.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.