shadow

Ik heb ​feedback

Als er iets niet naar wens is verlopen, horen we dat graag van u, zodat we het probleem kunnen verhelpen of onze excuses kunnen aanbieden en kunnen leren van onze fouten. Vul onderstaand formulier in en wij gaan direct aan de slag met uw feedback. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten hoe wij uw probleem gaan oplossen. U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. Net wat u prettig vindt.

Uw ​feedback sturen wij direct door

Zodra u onderstaand ​feedbackformulier heeft ingevuld, geven we de ​feedback direct door aan de desbetreffende medewerker of afdeling. Een snelle oplossing is ons doel. U ontvangt zo snel mogelijk terugkoppeling op hoe wij uw feedback gaan ​oppakken.

Heeft u een vraag of compliment, dan kunt u deze doorgeven op de desbetreffende pagina.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.